Hajd to za NATO i mogu razumjeti (mada ni to realno nije opravdanje za pokretanje agresije), ali da nekome porušiš zemlju, i još ga uslovljavaš veličinom oružanih snaga, to ne mogu shvatiti. Fol druga sila svijeta, boje se snage male Ukrajine. Nije dovoljno da bude neutralna, nego eto, mora i smanjiti vojsku, da bi mi mogli kao mirno spavati. Ovo je jasan pokazatelj putinovog kompleksa visine.
Ne boje se Ukrajine prva sila sveta... vec nedozvoljava gomilanje vojnih trupa na njenim granicama. Tu je zapad iskoristio Ukrajinu kao zrtveno jagnje u sukobu sa Rusijom. . Normalno je da nece Rusija na svojoj granici dozvoliti Nato. Zamisli da Rusija svoje naoružanje stavi na granicu sa SAD? Kad Rusija na svojoj teritoriji rasporedjuje naoružanje onda to nije ok, a ok je da oni sa drugog kontinenta na granicu sa Rusijom postave..smesna logika 😆
Prvo i osnovno, ni jedan amerikanac nije bio na rusko-ukrajinskoj granici. Rusi su bili ti koji već skoro godinu dana gomilaju svoju vojsku na granici sa susjedom, i koji su u konačnici izvršili agresiju na Ukrajinu, a ne obratno. A ako već aludiraš na to što Ameri malo-malo šalju snage u zemlje Baltika i u Poljsku, pa onda su Rusi trebali biti face pa napasti njih (Amere), a ne Ukrajinu. Lako je slabijeg od sebe. I opet se muče i sa tim slabijim, kao što su se mučili i sa Čečenima.
Prikaži sve komentare (58)