Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se može postići i napraviti, ... samo izgubljeni ljudski životi nikad.
Tako je 👍
Nije mi dobro kad vidim ove "jezeve"...
Ne pristaj ukraino otopi im sav celik koji imaju!
Koliko ljudi je moralo izgubiti svoje zivote, najmilije, kuce itd. Ali kako Rusi vidno prilaze Kijevu sad se o svemu moze razgovarati. Jadan li si Zelenski sta si dopustio. #StopWar
Evo Putin je opet uspio da bude heroj na paradi u Moskvi 9 maja. Ako bude parade.
Duge novine pisu da su Ukrainci odbili ovaj plan
Koje novine, daj reci,i inače klix budalesa ali ne vjerujem da bi se usudili na takve stvari.
Politicians hide themselves away They only started the war Why should they go out to fight? They leave that role to the poor, yeah
Zašto bi Rusi pravili od gotovor veresiju?Nema od toga ništa a posebno da ova vladajuća garnitura ostane u Ukrajini.
To je prevara od zelenskog i neonacista koji samo kupuju vrijeme a Ameri djeluju zlobno.Neonaciste i imperatore treba poraziti i onda pregovarati!
Dobro bi bilo svakome da pogleda hercegovacke portale koji vidno stoje uz putina i njegovu agresiju na ukrainu
Mislim da ludak Putin neće pristati ni na kakav plan, njemu je cilj da što više uništi Ukrajinu i raseli stanovništvo.
Pažnja, pažnja. Invazija Rusa na klixu
rusi su donji pa im sad i sporazum odgovara,
Prekinuti rat što prije. Za koga ratovati, za političare, da vas sutra yebbu sa akcizama i drugim lopovlucima.
100% u pravu.. rat je nastavak politike oruzanim sredstvima/sirotinja gine i ginuce da Putin ima jos jednu jahtu
Rusija je mislila da ce pokoriti Ukrajinu za 3 dana gdje će im narediti šta treba uraditi.UKRAJINA je pokazala rusija da je kolika je rusija karina i da će se uvažavati i UKRAJINSKA mišljenja.
Sve je bolje od rata i patnje ukrajinaca.Slava Ukrajini ✌️🇺🇦.
Hajd to za NATO i mogu razumjeti (mada ni to realno nije opravdanje za pokretanje agresije), ali da nekome porušiš zemlju, i još ga uslovljavaš veličinom oružanih snaga, to ne mogu shvatiti. Fol druga sila svijeta, boje se snage male Ukrajine. Nije dovoljno da bude neutralna, nego eto, mora i smanjiti vojsku, da bi mi mogli kao mirno spavati. Ovo je jasan pokazatelj putinovog kompleksa visine.
Ne boje se Ukrajine prva sila sveta... vec nedozvoljava gomilanje vojnih trupa na njenim granicama. Tu je zapad iskoristio Ukrajinu kao zrtveno jagnje u sukobu sa Rusijom. . Normalno je da nece Rusija na svojoj granici dozvoliti Nato. Zamisli da Rusija svoje naoružanje stavi na granicu sa SAD? Kad Rusija na svojoj teritoriji rasporedjuje naoružanje onda to nije ok, a ok je da oni sa drugog kontinenta na granicu sa Rusijom postave..smesna logika 😆
Prvo i osnovno, ni jedan amerikanac nije bio na rusko-ukrajinskoj granici. Rusi su bili ti koji već skoro godinu dana gomilaju svoju vojsku na granici sa susjedom, i koji su u konačnici izvršili agresiju na Ukrajinu, a ne obratno. A ako već aludiraš na to što Ameri malo-malo šalju snage u zemlje Baltika i u Poljsku, pa onda su Rusi trebali biti face pa napasti njih (Amere), a ne Ukrajinu. Lako je slabijeg od sebe. I opet se muče i sa tim slabijim, kao što su se mučili i sa Čečenima.
Lazu Rusi kako bi dobili na vremenu. Dok NATO bombe ne pocnu padati po ruskim gradovima agresori nazalost nece odustati. Time ce alibi Putin steci za agresiju na susjednu zemlju.
Kako gubi? Pa on postavlja uslove 😆 valjda ko pobedi postavlja uslove ...logicno