Ukrajina im bez flote uništi dva velika broda, šta bi bilo tek da se sukobe sa Britanskom flotom, Američku da ne spominjem. Tu se vidio pravi istočnjački-balkanski mentalitet, opustili se vozikaju se kraj obale kao da nisu u ratu, podcijenili protivnika, vjerojatno je i zapovdjednik došao preko veze na poziciju. Sramota za Rusku mornaricu.
Teza da je ovo rat između Ruske Federacije i Ukrajine ne stoji. Ovo je rat između Ruske Federacije i NATO-a. Gotovo sve zemlje NATO-a su uključene slanjem oružja, što nije tajna, ali i ljudstva, što se još taji! OFF TOPIC Luka u Shanghai zatvorena do kraja juna/lipnja ove godine i da će ionako loša opskrba biti još gora, znači moje mišljenje" da ovaj igrokaz oko "strašnog virusa", ovoga rata, "pucanja" linija opskrbe, itd. da je sve ovo dogovoreno od SVIH velikih!
NATO pomaže Ukrajini, ali pomažu i Rusiji njeni saveznici. Vjerojatno su im dostupne sve snimke koje naprave sateliti Kine, Irana, Kazahstana itd. Ukrajina gubi to je evidentno ali ja samo kažem kako su Rusi tipični seljački mentalitet, neodgovorni, bahati, veze na sve strane, poslali najslabije u rat. Gdje je T90? Šta misliš da je Njemačka u ratu da bi im se dogodila da na ovaj način izgube brod. Ili da se neko izvuče iz službe jer mu otac ima novca. Tu je razlika zapad-istok.
Prikaži sve komentare (61)