Nerad i nebriga prije svega pozicije olicene u SDA koja je prodala i podjelila drzavu, a pri tome "namirila" samo vlastite interese i ljude je dosla na naplatu. Ali isto tako i nerad i uljuljkanost opozicije sretne i zadovoljne sa enormnim platama i privilegijama istih vodecih ljudi zadnjih 20 godina i vise. Dakle Palestina na kraju. Sad otkopajte neki dobar kamenelom da imamo isto sto i Palestinci - sredstvo borbe. To biste mogli znati.
Predsjednik Alija Izetbegovic i SDA su uz pomoc BH patriota predvodili odbranu BIH od agresije i uspjeli da organizuju, naoruzaju, opreme,obuce, hrane, predvode i oslobadjaju drzavu BIH.Svako zna da je na celu drzave BIH bio Predsjednik Alija Izetbegovic koji je bio vrhovni komandant oruzanih snaga i Armije BiH koja se nadljudskim naporima oduprla mnogobrojnijem i vojno nadmocijem neprijatelju, koje smo porazili i sacuvali drzavu BiH i Bosnjacki narod od unistenja.
Jos kad bi nam naveo tacno koji je dio drzave BiH u procentima oslobodjen za to vrijeme dobro bi bilo. Drugo, povlasteni clanovi SDA nisu bili ni na liniji, ni u borbi. Vidjeti pod Amir Zukic, proveo rat u MZ Bjelave i studirao pravo. I hiljade slicnih. Trece gdje je ta sacuvana drzava kao drzava? Pristali su na podjelu svugdje i uvijek. Dali dom naroda hdzu i snsdu i sve sto su trazili. Toliko o "patriotima". Cim cujem tu rijec znam da se valja neka velika laz i obmana.
Prikaži sve komentare (145)