Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta sad, Šmit ipak jeste njemački turista? 🤣🤣🤣
Godinu dana su isti ovi politicari koji sad prozivaju Schmidta istog covjeka uzdizali i hvalili. Kakvi licemjeri covjece. I cuj izlazit na proteste oko izbornog zakona, a oko goriva koje je 3.60KM i neimastine necete. Pa nek bude Covic vjeciti predsjednik ako cemo zivjeti bolje. Sta me briga koje je nacije ko.
mi mozemo biti protiv njegovih odluka, ali sto god on odluci on je legitiman. Biti za ili protiv neke odluke ne znaci da se ne priznaje njegov autoritet.
Bošnjaci su se klanjali Šmitu i likovali Srbima kad je došao. Eto kad Bošnjaci žele da imaju vazala neka ga, ali nemoj sad kmečat kad ne ide sve u bošnjačku korist
Becirevic koji je donio Zakon o prebivalistu bijednik i uhljeb,unistio ljude povratnike u RS,izlozio ih progonu
Što je bošnjaci sada vam Smidht ne valja haha koji ste vi licemjeri.
Smit PERSONA NON GRATA!!!!
E nek i ovim uhljebima neko ide uz dlaku
Bosnjak sam, samo mi nije jasno kako je ovo uvod u 3. entitet, kad je ionako HDZ bio na vlasti sve ove godine, zar bi se mogao napraviti 3. entitet tek tako bez da Bosnjaci pristanu na to, ne razumijem.. valjda treba kompromis sa obe strane da se odlucuje o dodatnim entitetima ?
stvarno mislite da odluke koje donese ili ne, imaju refleksiju na svakodnevnicu običnog covjeka. nama je uvijek guravo. osvrnimo se na prethodne godine, ima li pomaka?
Uvođenje cenzusa od tri posto za izbor delegata u Dom naroda bi značilo da nijedan Hrvat ne može biti izabran u Dom naroda ako dolazi iz Unskosanske i Goraždanske županije”, tvrde u DF-u. Podsjetimo, do sada su iz ta dva kantona u hrvatski klub Federalnog doma naroda birani “Hrvati” Edin Fejzić i Anel Šahinović.
nista lik nije rekao a svi znaju
Šta, zapravo, znače Schmidtovi prijedlozi: Bez HDZ-a više neće biti moguće formirati Vladu FBiH, a Dom naroda FBiH će i dalje razmatrati sve odluke i zakone
trazili ste davla sad kad ste ga dobili nema nazad
Zbog cega mlatite praznu slamu? I konstitutivni i ostali? Za cirka 40-50 godina nece nas biti ovdje. Koga boli k. koji je zakon, entitet, politicar? 30 godina nas jasu jedni te isti. Omladina bjezi glavom bez obzira, a pojedini spominju rat. Narod hljeba nema da jede vama je do rata. Moje budale, za 50 godina se nece zvati ni rs ni bih ni fbih. Nastavi da jedes pastetu i mrzis druga dva naroda 24/7, idiote!
slazem se, pogotovo RS.. za 50 godina ne znam, ali za 100 godina ovdje ce hodati migranti iz indije i pakistana
Švabo,zakon o porijeklu imovine nametni...to nam treba,ovo je sviranje kurcu sve
Nerad i nebriga prije svega pozicije olicene u SDA koja je prodala i podjelila drzavu, a pri tome "namirila" samo vlastite interese i ljude je dosla na naplatu. Ali isto tako i nerad i uljuljkanost opozicije sretne i zadovoljne sa enormnim platama i privilegijama istih vodecih ljudi zadnjih 20 godina i vise. Dakle Palestina na kraju. Sad otkopajte neki dobar kamenelom da imamo isto sto i Palestinci - sredstvo borbe. To biste mogli znati.
Jos kad bi nam naveo tacno koji je dio drzave BiH u procentima oslobodjen za to vrijeme dobro bi bilo. Drugo, povlasteni clanovi SDA nisu bili ni na liniji, ni u borbi. Vidjeti pod Amir Zukic, proveo rat u MZ Bjelave i studirao pravo. I hiljade slicnih. Trece gdje je ta sacuvana drzava kao drzava? Pristali su na podjelu svugdje i uvijek. Dali dom naroda hdzu i snsdu i sve sto su trazili. Toliko o "patriotima". Cim cujem tu rijec znam da se valja neka velika laz i obmana.
Ja kao neko ko se izjasnjava Bosnjak, ne vidim problem u ovom zakonu, pa ako moze neko da mi pojasni koja je razlika? Do sada su bili Komsic i Izetbegovic pa jesu li uspjeli preglasati ikada Dodika, sta ce sada biti drugacije? Djelovanje i Dodika i Covica ce biti isto, sa ili bez Komsica.
Zakoni za prčiju, koju ste vi političari napravili.