Ova histerija bošnjačke političke, te sad i islamske elite, pokazuje nevjerojatno licemjerstvo iste i neshvatljivu podkapacitiranost u razumijevanju potrebe za dogovorom i kompromisom, te nemogućnošću anticipacije da ovakvi postupci izravno vode u puno goru krizu koja može rezultirati dekonstrukcijom BiH.
Bosnjaci nisu dorasli gradjanskoj, jer nijednom nisu sjeli za sto i rekli “drugaciji su nam stavovi, hajde da nadjemo neki kompromis”. Njihova sva politika je mi jedini ispravno mislimo a vi ste svi fasisti. Kako se usudjujete da mislite drugacije od nas drznici jedni, ma kako se usudjujete uopste da mislite. Mi cemo vam objasniti kako treba da mislite i kako da se osjecate jer samo mi sve znamo. Zadrto i nadobudno, plus podmuklo. I ono bi gradjansku, a nije u stanju da saslusa tudji stav.
Vuce strance za suknju da mu ispunjavaju zelje, i sve je ok dok je kontra Srba i Hrvata, a kad isti ti stranci ucine ustupak Hrvatima onda cvili i pisti. Tako se ne gradi povjerenje i drzava, muslimani. Sve ste prilike prokockali i ubili povjerenje. To je grob Bosne i Hercegovine.
Prikaži sve komentare (238)