Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ti nasih demokrata kojimaje jako puno stalo da se u Gorazdu bira delegat za Hrvatski klub i ako nema 30 Hrvata u cijelom kantonu.
Reisu kako komentiras da Razim i Elvira predstavljaju Hrvate u Domu Naroda ispred USK?
Malo mu se priprijetilo. Samo oštro, taj je strašljiv, neće on smijeti šta mijenjati. Ha, ha, ha, lakav je cirkusant ovaj rejs
Ko si ti da ocjenjuješ reisa?
Ja sam očekivao da se IZ izjasne glede podle i pokvare igre oko biranja Željka Komšića.To nije u redu ni sa Božije ni sa ljudske strane.Meni kao aktivnom vjerniku je to neshvatljivo .Valjda je jedan Bog i svi ćemo pred njega stati.Pa i vjerske vođe, vjerujem da će njima ipak bit oštriji kriteriji dok budu izlazili pred Svevišnjaga.
Šta je podlo i pokvareno u biranju jednog patriote na poziciju člana predsjedništva? Sa Božje i ljudske strane nije uredu dozvoliti da fašistički orjentisani rušitelji države zasjednu u tu fotelju. Ne radi se ništa što je u suprotnosti sa Ustavom i zakonima, sveta je dužnost štititi državu od vanjskih i u ovom slučaju unutrašnjih neprijatelja. Dakle, radi se o patriotskim ciljevima, ciljevi opravdavaju sredstvo, a sredstva su dozvoljena tako da nema tu ništa sporno.
Jugoslavija se i jeste raspala zbog straha od prevelikog broja muslimana, i to uz podršku međunarodne zajednice, koja je dala fašistima tri godine da ih svedu na prihvatljiv broj, i da Klintonu nije trebalo da ostane po nećemu upamćen, ne bi ih danas ni bilo. Kavazović je levat, ali je u ovome u pravu.
Teroristi, bili i ostali.
Ova histerija bošnjačke političke, te sad i islamske elite, pokazuje nevjerojatno licemjerstvo iste i neshvatljivu podkapacitiranost u razumijevanju potrebe za dogovorom i kompromisom, te nemogućnošću anticipacije da ovakvi postupci izravno vode u puno goru krizu koja može rezultirati dekonstrukcijom BiH.
Kada se jednim nametne, ati nisu mi onda ne smeta o svaka mu je na mjestu, a kad se obenu uloge kao onome i proklet svaki koji tako čini. C c c licemjerje.
Idi bavi se duhovniscu sto ti i jeste posao . Kada ti hodze, popovi i svestenici kroje ovosvjetske zakone.
I treba da se pita i nek se oglašava i nek kritikuje sto ne valja. Dok se hodza slusao bilo je mirno. Kad su gdje Bošnjaci nekoga ugrozili ili napali nikad nego uvijek nas napadaju i za to dobiju po nosu. Reis puna podrška i udari jace kao prethodni reis Mustafa sto je znao da se suprostavi tako i ti jace i zustrije. Dosta je vise da nama uređuju drzavu stranci i ovi sa strana...
Auuu lafčino....Koliko završenih razreda? 3? 4?
Znači političari i vi! Pa živim u Sarajevu ali ove bi otjerao prije Dodika i Čovića! Vjerujte da su ovi više zlo od bilo koje stranke. Pa kad se vjerski zvaničnik mješao u politiku?!
Islamska zajednica u obrani Željka Komšića i prava da Bošnjaci biraju predstavnika Hrvatima hahaha...čovjek bi od vjerskih poglavara očekivao malo više ljudskosti...ali nema veze,bar su rekli javno...islam je agresivna religija...
Europske vrijednosti su ono kad na hutbi na dan izbora džematlije usmjeravate, da parni kućni brojevi glasuju za Šefika, a neparni za Sejdu.
Najveci protesti do sada napravljeni su jedini nacin da Schmidtu posaljemo poruku sta mislimo o onome u njegovoj ladici. Dosta vise da nas vracaju unazad. Trazili ste da gradjani BiH mijenjaju situaciju i ucestvuju u tim promijenama…..PA EVO, UCESTVOVAT CEMO OVAJ PUT POSTENO I POKAZATI NASE MISLJENJE.
Hodža odjebaus
Stvarno ne razumijem uplitanje u politiku od strane vjerskih zajednica. Pa u biti u sekularnoj državi to je njima i zabranjeno, neko bi trebao da reaguje na to, mislim na sve vjere!
Ustav je definirao pravila političke igre .Bošnjačke stranke ta pravila ignoriraju svjesno kršeći Ustav.Jedino riješenje je korištenje vinskih ovlasti kako bi se pravila igre poštovala. Nikome normalnom to ne treba biti problem.
Pardon bonskih ovlasti.