Ne razumijem kako i zašto Srbi i njihov podli predsjednik ne razumiju da postoje granice država nastalih nakon raspada Jugoslavije. Te granice se moraju poštivati i biće mir na Balkanu. BIH je najviše pop.ušila, agresor je dobio institucije u pola države, to je samo glupi Alija mogao potpisati. Kosovarima svaka čast.
Ne razumijem kako pametnjakovići poput tebe ne shvataju da je Kosovo nelegalno aneksirani komad suverene teritorije Srbije koji je NATO okupirao i koji kao državu prvo ne priznaje ni BiH a ni ostatak svijeta van uticaja NATO članica? Zamisli da NATO sutra ohrabri RS entitet da konfiskuje vozila sa tablicama izdatim od strane BiH Mup-a??? Nemojte više srat ako se ne razumijete u problematiku.
E moj ThePatriot1993 Koliko si jadan i nestvarno nećeš da razmišljaš je bolno. Lako je sada iz ove perspektive govorili ovo ono.A tko je nam i kako pomagao za vrijeme rata? Embargo nad oružjem od samog početka, UN se osramotio, mi BiH nismo imali nikoga da se bori po svijetu za nas..Srbija je imala političku propagandu sve dok Ameri nisu svhatili i rastirali nas kućama mada su i oni pogrešno procijenili sa Dejton
Prikaži sve komentare (109)