Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto je ovako režiran haos u Hrvatskoj koja je bila samstalna, međunarodno priznata država, kao i BiH. Pobunili su se Srbi, bez ikakvog racionalnog razloga, palo je mnogo krvi, stvorena je mržnja, protjerani u Oluji se pomalo vraćaju i više im ne smeta šahovnica. U BiH je stanje kao pred rat... a moglo je bolje. Nikakva vojna pobjeda ne može majci vratiti sina, ni djetetu oca! Prihvatite realnost i živite mirno, ne dozvolite da vas lože iz Srbije!!!
Alo, imamo svoje dvoriše, puno je smeca moramo da recikliramo
@lik55555555 ee to je vec slucaj za konzilijum psihijatara
Situacija je vrlo jasna. U roku 6 sati NATO ovladava nebom. U roku od 48 sati NATO pješadija ovladava čitavim prostorom.
men' se čini da vučiću bolje ulazi u usta iz usta!gubice sve govore
Na žalost većina lidera će i po leševima da gaze kako bi zadovoljili neke svoje egoističke aspiracije.
Gospodine Vučiću nikako sa vama na zelenu granu.
Stranci odavde ne trebaju ići idućih 100 godina.
Selite se u Srbiju pa imajte njihove isprave,vas treba potjerati sa Kosova jer ga niste zaslužili stoko jedna.
Stvarno su čudni ovi Srbi haha,,otkud baš da nam oni budu komšiluk aupm
Šiptari prljavim novcem (od droge i trgovine ljudima) pošteno lobiraju i plaćaju (korumpiraju) zapadne političare. Dok iz Avganistana u Bondstil stiže heroin iz Afganistana, izgleda da će Šiptari biti u pravu.
A srbi krvavim bosnjackim parama i zlatom lobiraju Po svijetu za svoj interes,Tako da je to zu negdje.
Je li to Vujadin svoga sina šalje da oslobodi svetu zemlju ?
Eh da je Lazar ima traktor brze bi to išlo, ovako izginu narod a u Kosovke nestade vode.
Albani znaju igrati sa Vučićem.
na Balkanu nista novo…
Ne razumijem kako i zašto Srbi i njihov podli predsjednik ne razumiju da postoje granice država nastalih nakon raspada Jugoslavije. Te granice se moraju poštivati i biće mir na Balkanu. BIH je najviše pop.ušila, agresor je dobio institucije u pola države, to je samo glupi Alija mogao potpisati. Kosovarima svaka čast.
E moj ThePatriot1993 Koliko si jadan i nestvarno nećeš da razmišljaš je bolno. Lako je sada iz ove perspektive govorili ovo ono.A tko je nam i kako pomagao za vrijeme rata? Embargo nad oružjem od samog početka, UN se osramotio, mi BiH nismo imali nikoga da se bori po svijetu za nas..Srbija je imala političku propagandu sve dok Ameri nisu svhatili i rastirali nas kućama mada su i oni pogrešno procijenili sa Dejton
Fosna je fosna …
PRIKAŽI ODGOVORE (1)