A šta će mnogi ljudi koji od sutra gube SPORTCLUB, gdje ce gledati repku. Nesto kazu mozda produže na mjesec. Ali šta nakon toga. SPORTCLUB ipak nije OBN ili Hayat. Pet top sportova koje ne možemo više pratit su tenis, košarka, F1, moto trke i američki football. Građani ovo sve prate. Američki football se u zadnje vrijeme prati. Plaćamo masno bh.telecom a oni tako lako ovo gase ???
Više se prati engleska i španska liga, liga šampiona, liga evrope od nabrojanog, ja mogu bez Sport kluba ali ne bih mogao bez Arena tako da ništa mi neće značiti gubitak Sport kluba.
Svi ti nabrojani sportovi se ne prate kao Engleska premier liga. Bas sinoc dok su na Arenama prenosili Seriu A i Premier Ligu. Saltam sportklub kanale. Na pola tih kanala nema apsolutno nista,na jednom prenose basket 3x3,a na drugima reprize nekih utakmica. Tacno bi mi bilo zao platit da gledam SK na sta su spali. A to prvenstvo u kosarci traje 1 mjesec,i na osnovu tog jednog mjeseca ovi iz SK traze cifru kao da prenose NBA. Koju opet prenosi arena
Prikaži sve komentare (11)