Mi ništa ne trebamo komentarisati i praviti se pametni. Pričali smo za Qatar da će biti najgori, da ovo, da ono...ispostavit će se da je jedno od najboljih organizovanih ikada... Hrvate spuštali i smijali im se, ovi prošli Brazila i na kraju treće mjesto. Pročitajte komentare i omalovažavanje Argentine i Messia nakon Arabije i da će kući odmah i na kraju osvojiše.
Pročitajte komentare poslije penala protiv Francuske, te namješteno, te ovo, te ono...pa baš moraš biti zaluđen kockom i kladionicom i u tom nekom svom svijetu i misliti da je finale SP namješteno i to protiv Francuza koji su faktički namjestili da se igra u Katru prvenstvo. Poslije sudija svirao više penala za Francusku, ali eto opet neke teorije zavjere... uzas.
Raja ne zna da je do 1978. samo 16 timova igralo na SP, pa su proširili na 24 pa tek na 32 tima 1998. Vjerovatno je i tad bilo raje koji su govorili, šta ćeš više od 16, ovih 16 je najjačih ovo ono... probat će se sa proširenjem, ako ne bude valjalo, a hoće, smanji se i tjt.
Prikaži sve komentare (65)