Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al su ga iskomplikovali.
Hocemo al u baraz
Mi ništa ne trebamo komentarisati i praviti se pametni. Pričali smo za Qatar da će biti najgori, da ovo, da ono...ispostavit će se da je jedno od najboljih organizovanih ikada... Hrvate spuštali i smijali im se, ovi prošli Brazila i na kraju treće mjesto. Pročitajte komentare i omalovažavanje Argentine i Messia nakon Arabije i da će kući odmah i na kraju osvojiše.
Pročitajte komentare poslije penala protiv Francuske, te namješteno, te ovo, te ono...pa baš moraš biti zaluđen kockom i kladionicom i u tom nekom svom svijetu i misliti da je finale SP namješteno i to protiv Francuza koji su faktički namjestili da se igra u Katru prvenstvo. Poslije sudija svirao više penala za Francusku, ali eto opet neke teorije zavjere... uzas.
Raja ne zna da je do 1978. samo 16 timova igralo na SP, pa su proširili na 24 pa tek na 32 tima 1998. Vjerovatno je i tad bilo raje koji su govorili, šta ćeš više od 16, ovih 16 je najjačih ovo ono... probat će se sa proširenjem, ako ne bude valjalo, a hoće, smanji se i tjt.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj sto se glupiraju i skrnave SP, Maradona se okrece u grobu. Boze sacuvaj, jos se igra u zemljama koje veze haman nemaju o nogometu. Kao jednacina s 2 nepoznate otprilike dok skontas ovo.
Ima na igrici Football Manager 2023 novi format SP 2026 gdje su u grupi po tri reprezentacije, i po igrici bit će utakmica ko pljeve hahaha Valjda neće biti smor i valjda će se BiH plasirati.
Pošto sad Okeanija ima zagarantovano mjesto, može li se BiH prebaciti da igra kvalifikacije u njihovoj konferenciji, kao što Australija igra u Aziji? Lakše je biti bolji od Novog Zelanda i Fidžija, nego npr. od Portugala i Grčke.
Biće mnogo rastavljenih brakova
E kad bude 96, mozda i mi nadjemo mjesto 🤣
Previše, a na ovaj način se manje zemlje, čak i ako ih se nekoliko udruži u organizaciji, guraju u stranu.
Uzas uzas uzas i uzas, isiotski sistem idiotska idea, u cemu je draz povecat vise ucesnika zar nije bio uspijeh ravan cudu kad se plasiras na svjetsko prvenstvo, ovako ce svaka drzava se bukvalno moći plasirat, nekad je mundijal bio nesto sto se ceka nestrpljivo sad ce to postat sranje obicno
Nije bio penal.
Nikako
hrvatska osvaja
Da hoće proširit na 64 ili 80 ekipa da se i mi plasiramo 🤣
Ma najbolje ukinete kvalifikacije , svi igraju i svi dolaze na utakmice ostavljaju novac...
Neće biti 104 utakmice nego 80.Bice 16 grupa sa po tri reprezentacije, igraće se 1/16 finala , a maksimalan broj utakmica koji se može odigrati je 7, kao i do sada.
Ako će već igrati 48 ekipa, zašto ne 16 grupa po 3 ekipe i samo pobjednik ide u osminu finala. U osmini finala se napravi žrijeb sa 16 kuglica, svako na svakoga može ići. Tako se izbjegavaju kalkulacije, a svaka utakmica je gotovo eliminacijska. Broj utakmica ostaje isti, jedino je problem ovim malim reprezentacijama što nemaju obezbjeđene tri utakmice, ali i ovako ako izgube prve dvije, treća im se baš i ne igra.
Mozes i ovako napraviti zdrijeb za 32 kuglice to je potpuno nevezano za pocetak tvog komentara
Ne mogu postojati kalkulacije na koje ti misliš, ako je potrebno biti isključivo pobjednik grupe da bi se prošlo dalje. Problem je najveći što bi se u grupi svakoj igrale po tri utakmice, s tim da ta treća može biti potpuno nevažna ako se u njoj sretnu ekipe koje obje poražene od te treće ekipe u grupi. Ili još gore da se u zadnjoj utakmici susretnu ekipe u kojoj jednoj igra prolaz a druga za isti nema šanse i tad dođe do namještanja u korist ekipe koja se bori za prolaz dalje.
izgleda hoće fudbal da obesmisle,biće više utakmica nego li dnevnika ili vijesti,ili su oni to po vremenskim zonama,od 6 popodne pa do 6 ujutro,pa nek svako ima utakmice u večernjem terminu