Budaletine nikad nece skontat da nemaju nista od njihovog zlata. Sutra opet borba za vlastiti zivot,a fudbaleri ne znaju gdje ce prije sa silnim milionoma,koju destinaciju obici,koju jahtu ili helikopter kupiti.
Neka im se Bog smiluje, ali jako je ružno da ljudi vole erektirat falus/penis u raznim oblicima kao obelisk ili jelku koja je u pagansko vrijeme predstavljala falus(penis) "boga sunca" inače poznatog kao Nimrod. Zimzeleno je odabrano jer stablo koje je uvijek zeleno stoga mora doista predstavljati status boga. Dakle, u osnovi je podizanje božićnog drvca falus/penis Nimroda, a vijenac predstavlja utrobu Ishtar, njegove žene.
Pogledaj u videu https://www.youtube.com/watch?v=pwg11nFNT68&t=4246s na 1:08:16 kako su Djeda Mrazevi jeleni izgledali, a i kako izgledaju i danas u Skandinavskim zemljama kao Krampus bafomet-i (depikcija sotone kao pola čovjek pola koza), s onda pogledaj translaciju te dijaboličnosti bafomete simulirajući pervezije na ceremoniji otvaranja najdužeg tunela čemu je prisustvovala elita evrope u videu Lucifer has Arrived "Breaking News" Pt 1 https://www.youtube.com/watch?v=kqm-NYzzH40
Prikaži sve komentare (71)