Ne znam po čemu je federacija Bošnjačko-Hrvatska obzirom da Srbi imaju jednaka prava u njoj, zastupljeni su u vlasti, mogu učiti srpski jezik ako žele, čak u Sarajevu sva djeca uče tzv B/H/S jezik... Međutim u RSu sve što je nesprsko je zabranjeno, u školama je samo srpski, sveti Sava, slave, izmišljeni epovi, 15% Bošnjaka tamo praktično ne postoji... a to im je sve nagrada za genocid i etničko čišćenje
U Republici Srpskoj se može učiti samo Srpski,Hrvatski i Bošnjački,a takozvani Bosanski se neće NIKADA učiti ali NIKADA !
U Sarajevu prije rata živjelo oko 120 000 Srba a sada ih nema ni 7 000. I kaže "ne znam po čemu je federacija Bošnjačko-Hrvatska". Daj se već jednom probudite iz tog sna kojeg imate. Država je po nalogu ovakvih kao Wolfgang podijeljena nacionalno totalno. Pa u mjestima gdje Hrvati i Bošnjaci žive imate dvije škole pod jednim krovom. I onda vi se pitate gdje je država. Shvatite da BiH ne postoji već je to protektorat. Ako Kosovo može biti država što ne može RS ili HRHB?
Prikaži sve komentare (111)