Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam po čemu je federacija Bošnjačko-Hrvatska obzirom da Srbi imaju jednaka prava u njoj, zastupljeni su u vlasti, mogu učiti srpski jezik ako žele, čak u Sarajevu sva djeca uče tzv B/H/S jezik... Međutim u RSu sve što je nesprsko je zabranjeno, u školama je samo srpski, sveti Sava, slave, izmišljeni epovi, 15% Bošnjaka tamo praktično ne postoji... a to im je sve nagrada za genocid i etničko čišćenje
@Stars2 Ko je Srbe tjerao iz Sarajeva ? Imaju snimci gdje sami napuštaju grad, otkopavaju mrtve da ih iznesu iz grada... Dio nije bio za rat, otišao daleko, dio granatirao, a dio Srba je i ostao, i branio svoj grad, mnogi su zlatni ljiljani, oficiri Armije... Bošnjaci Srebrenice, Prijedora i sličnih mjesta su sistematski ubijani, zatvarani u logore, a ne ležerno napustili
To trebe nase bosnjacke prvake koji su to potpisali pitati. Sve nam neko drugi kriv a usli ne spremni u rat i izasli kao gubitnici i ako smo na ratistu pobjedili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
GT je američko kopile, niti je priznaju niti joj žele nauditi.
U Preševskoj dolini Albanci su prebrojali 158 hiljada Albanaca koji nemaju nikakva prava a po posljednjem popisu na Kosovu 2011 god. bilo je 1,47 posto srba ili 25 hiljada a danas ih ima manje od 1posto i njima hoće da prave nekakve srpske opštine i to u praksi neće proći.MORA POSTOJATI RECIPROCITET:
Ajde dobro je pa priznate da iza svega ovoga stojite VI. I zavađate nas konstantno!!!
Stvaraju jos jedan fašistički entitet
Znači lik je defacto priznao da su oni ti koji se pitaju za dozvolu osnivanja paradržave. Kako su je dozvolili, tako fino treba tražiti da je i ukinu, jer je isto tako priznao da je to što su uradili pogrešno, I da ne funkcioniše.
Hahahah kakve vi halucinacije imate kakve zajednice jadni nebili.Sve je to Kosovo
Međunarodna zajednica je napravila eksperiment sa državnim uređenjem BiH koji se nama obio o glavu i uništio pola života! Sram vas bilo! Kad ste vidjeli šta ste napravili, zašto to ne popravite i ne vratite nam naše živote?
Sotona
EU nam daje znak da je vrijeme da oružanom silom ukinemo smrdsku samo nema lidera da to uradi. Na žalost
Ovaj je lik za svojega vladanja napravio najviše zla Bosni i Hercegovini. Uostalom većina današnjih problema rezultat su njegovih "odluka". Direktno je oštetio privredu, izborna pravila, Ustav, odnose,....
Nema nama pomoci sve dok se gleda ko je ko ...stvar koja se uvukla u narod prije 30 goidna , zahvaljujuci politickim cirkusantima koji su zatrovali ljude , koje taj isi narod slijepo slusa i bira svaki put ....:(
Doji ga
Republika Srpska je u Dejtonu dobila 48% BiH i nije 49% kako se cesto govori. Od tih 48% 1% je pripao novom Brcku Distriktu znaci ostaje 47%. Od tih 47% sa popisa u BiH iz 2013 vecinska Bosnjacka naselja i Hrvatska cine oko 10%. Preostali dio tj 37% cine Srbi.
Nema pomaka za ovu zemlju dok se god gleda ko je bosnjak, ko hrvat a ko srbin. 30 godina proslo nismo makli sa mrtve tacke. Ista prica... navionalne stranke uzivaju, narod pati.
Fascinantna je zapadnjačka mržnja prema srpskom narodu a mi smo i dalje tobož na nekom evropskom putu
Ne mrze oni Srbe. Srbi im dobro dodju što guslaju pravoslavce u Bosni i CG da preko njih dodju do teritorije, mora, struje , ruda a za uzvrat zaoadnjaci dodju do ljudskog kapitala BiH, Srbije, Makedonije jer ta politika sve koči.Iza tezge vole mutave nacionaliste Srbije, iste face što razbiše i Jugu u svojoj želji da dodju do nečeg što nikad nije bilo niti će ikad biti njihovo.
Genocidna je nešto najbezobraznije što je neko mogao predložiti, a gori je onaj koji je to prihvatio