Andrej Nikolaidis je obrazložio do u detalje zašto osoba o kojoj je toliko pisao kao mafijašu MORA pobijediti ovu "opoziciju". 2020-e je proročanski rekao da narod Crne Gore zbog Milovog prisvajanja CG po svojoj mjeri srlja u ralje onih kojima Dritan već za par godina "neće biti potreban". Zdravko Krivokapić je 2022 donio zakon o državljanstvu da ovo potpomogne, drugi dio je uhljebljavanje prosrpskih kadrova.
Izbori 2018 -> Milo i saveznici 62%, (on sam 53%+). Izbori 2023 -> prosrpski kandidati 60%+. Nema dvojbe da je Milo teško potučen i da se očekuje poraz u drugom krugu. Nikolaidis je objasnio tačan tok: prvo ide poništavanje zakona o slobodi vjeroispovjesti, koji je donio Milo po naputku Venecijanske komisije (tolliko o iskrenosti opozicije za put u EU). Zatim zakon o državljanstvu.
Čim prođe 10 godina od učlanjenja, radit će se na izlasku iz NATO-a. "Usklađivanje" politike CG sa politikom Srbije oko Kosova (vezano za priznanje). Na kraju cilj je na ovaj ili onaj način (silom) ukinuti nezavisnost CG i obračunati se sa svim ostalim u njoj, počevši sa "Milogorcima", kako nazivaju sve one koji se izjašnjavaju Crnogorcima. Učite na tuđim greškama, ne dajte da nam glupost i naivnost dođe glave kao i 92.
Prikaži sve komentare (105)