Čuj OSUĐENI silovatelj, nije jarane osuđen nego OPTUZEN. Nije isto, Nazalost zivimo u dobu gdje ZENSKO bez ikakvih dokaza moze optuziti muskarca za silovanje, a ako se ispostavi da je SLAGALA, proci ce BEZ IKAKVIH posljedica. Za to vrijeme će muškarac proći kroz najteze osude koje ce ostati i nakon toga. Sramota! Prava silovanja se u preko 80% slučajeva dešavaju u porodici i za ogroman broj njih se nikada ne sazna.
Kazu nije stranger danger, nego FAMILY danger. Dupli standardi su prisutni svugdje. Kaze ako muskarac spava sa curom koju je upoznao napr u klubu i ispostavi se da je bila pijana, ona po zakonima nekih američkih drzava nije mogla dati consent i to se smatra silovanjem. WTF?? Šta ako je obrnuta situacija i muškarac je pijan, a cura nije, je li se i to smatra silovanjem? Ko to popije i onda ne zna šta radi, i dalje radiš stvari koje hoćeš, samo prije nisi smio.
Primjer kod Andrewa, neka treba bila na partyu u njegovoj kući(i 20 ostalih) i ljubomorni momak joj saznao. Ona da se izvadi rekla da je natjerao tu da bude. Ovaj glupan povjerovao, zvao američku ambasadu u Rumuniji, svašta nešto, kao on njezin spasitelj. Na kraju Tejta uhapsili i odmah pustili. To sto su svi to prenijeli kao dokaz da je silovatelj, nikome ništa...
Prikaži sve komentare (68)