Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj OSUĐENI silovatelj, nije jarane osuđen nego OPTUZEN. Nije isto, Nazalost zivimo u dobu gdje ZENSKO bez ikakvih dokaza moze optuziti muskarca za silovanje, a ako se ispostavi da je SLAGALA, proci ce BEZ IKAKVIH posljedica. Za to vrijeme će muškarac proći kroz najteze osude koje ce ostati i nakon toga. Sramota! Prava silovanja se u preko 80% slučajeva dešavaju u porodici i za ogroman broj njih se nikada ne sazna.
Kazu nije stranger danger, nego FAMILY danger. Dupli standardi su prisutni svugdje. Kaze ako muskarac spava sa curom koju je upoznao napr u klubu i ispostavi se da je bila pijana, ona po zakonima nekih američkih drzava nije mogla dati consent i to se smatra silovanjem. WTF?? Šta ako je obrnuta situacija i muškarac je pijan, a cura nije, je li se i to smatra silovanjem? Ko to popije i onda ne zna šta radi, i dalje radiš stvari koje hoćeš, samo prije nisi smio.
Primjer kod Andrewa, neka treba bila na partyu u njegovoj kući(i 20 ostalih) i ljubomorni momak joj saznao. Ona da se izvadi rekla da je natjerao tu da bude. Ovaj glupan povjerovao, zvao američku ambasadu u Rumuniji, svašta nešto, kao on njezin spasitelj. Na kraju Tejta uhapsili i odmah pustili. To sto su svi to prenijeli kao dokaz da je silovatelj, nikome ništa...
Joj Hibe što je seoski namazana
Ne kontam za šta se ovaj Tate zalaže - da je ženama mjesto u kuhinji ili da same sebi zarađuju pare ili da se ne razvode od likova koji ih varaju (a usput zaobilaze i zakon o oporezivanju imovine)? Ne može sve jarane
Nimalo me ne čudi.
Vjernik a? I da nije silovao tu zenu, opet je PREVARIO suprugu. Ali ruku na srce, sta misle zene koje se udaju za praznoglave fudbalere? Nije dzaba i nana moja govorila jos u ono vrijeme, svaka zena treba da radi i ima svoj dinar, bez obzira kakva ljubav bila medju supruznicima/parovima. Da je ne znam kakav milioner pored tebe.
Pobozni vijernik????
… dobro pametan potez al jbg ipak Ima dvoje djce sa njom. Morace opet silne pare davat
To nije problem, on ce to uraditi rado. Ona je htjela za sebe pola bogastva.
Top Zatvorenik!
Koja god ima imalo mozga u glavi nece sebi dopustiti da zavisi ni od koga!
Tate je kao beton , podska za brata 💪💪💪
Top G
Ne bi me čudilo da je i Hiba platila ovu da ga odradi i dodje im kuci pa da poslije pokuša sebi uzeti pola imovine.
Andrewa su sistemski povalili jer covjek misli svojom glavom i nije dio lihvarske globalne agende. Sve algoritme na drustvenim mrezama su prilagodili da izlaze njegova videa izvucena iz konteksta a lik je skroz druga prica kad se pogleda cijeli intervju. Greta- vazelin lobi ga je pokusao ugasiti
lik jedino sto je skonto je kako uzet pare luzerima
Žene su same od sebe napravile sponzoruše i da ih se gleda kao seksualne objekte (čast izuzecima u manjini). Veliki broj ih leti za parama, autima, restoranima, novim telefonima. I spremne su sve zbog toga i trpe nasilje kakvo normalna i samostalna žena ne bi nikad trpila. Fute se daju za krug u Poršeu po Sarajevu a šta tek rade po Dubaiju za torbice i satove.
il zensko hoce previse, il musko ne da nista.. svi su pohlepni danas
sve neki alfa muzijaci a ne daju zeni banke..
"zeno vidi sto sam bogat, neces nista dobit al et mozes se slikat pored mene"
"iskarat cu te dok si mlada i lijepa, pa na rastavi cu te ostavit na ulici, al ja sam bogat, ti ne moras nista radit, samo lezi kod kuce i siri noge"
Andrew tate ima kompleks sto je celav. Ne mozejadan normalbu trebu nac. Ako kazete da takvih nema onda ste homici. Drage moje miske pi**e, razlike je izmedju alphe i celavog kretenka kojeg zene ne vole. Tate nije musko tate je pi** koja se stalno nesto zali.
Ja sam zensko. Ni to nisi jadan skontao. A tate ne bi stapom od 5 metara malo je fuj. Em celav em frflja kad prica. Vidi se da my neko sjebao samopouzdanje