Moj Prigozine ispade ti jako glup i naivan jer ta bjeloruska pudlica ce te prvom prilikom uhapsiti i poslati Putinu da ti se osveti
Laži je mnogo, istina je jedna. U jednu duboku posudu stavi 500 grama sira i tri jaja. Izdičuj to lepo. Dodaj malo soli (zavisno od toga koliko je sir slan), malo praška za pecivo, 1 dl mleka i 80 ml ulja. Mešati dok ne postane homogena smesa. U jednu šolju staviti kiselu vodu Knjaz Miloš i malo ulja. Odvoj odmah dve kore na stranu. Pleh izmaži sa svinjskom mašću. Stavi jednu koru na dno pleha i isprskaj sa onom mešavinom kisele vode i ulja. Stavi drugu koru i uradi isto.
Sad uzimaj jednu po jednu koru, gužvaj, umači u duboku posudu i ređaj. Kad si popunio pleh, u duboku posudu stavi jedno jaje, malo ulja i malo mleka i izmešaj. Uzmi one dve kore i "ušuškaj" pleh prskajući mešavinu kisele vode i ulja po svakoj kori. Prospi ovo iz duboke posude po plehu i ravnomerno razmaži. Ja ovde volim da dodam susam. Ugrej rernu na 200 stepeni i stavi da se peče oko 25 minuta, ne preko 30 minuta.
Prikaži sve komentare (41)