Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Prigozine ispade ti jako glup i naivan jer ta bjeloruska pudlica ce te prvom prilikom uhapsiti i poslati Putinu da ti se osveti
kad se zavrsi u Ukrajini da
Podsjeti me na Juku Prazinu !
Puč nije uspio. Umča se sužavala oko Prigošina. Kod običnog naroda ima podršku jer je šef i na prvoj liniji, ali oligarhi i vlastela u Moskvi i Petrovgradu ga ne podržava. U narodu će ostati patriota, kod vlastele izdajnik.
Meni je ovo totalno nerealno. Djeluje namjesteno iz nekog razloga. Rusi da su htjeli mogli su ih zaustaviti iz zraka
Odlicna spletka Putina i Prigozina.Kao neprijatelji smo,iz tog razloga saljem te u Belorusiju,a zrtva je Lukasenko.
Ja mislim da njemu Putko pjeva već... -Čaj za dvojeee...-
Ako je tačno da Wagner ima 25.000 plaćenika, samo izbacivanje tog broja vojnika iz stroja je dobar udarac za Rusiju. Rusija je u ovom ratu pokazala da je precijenjena.
Samo budala ne vidi da je ovo namjesteno.
gdje bruji tenk i maše raja,i krvave oči ubica-nema tu dobra.
Priguzni , ti se više ne možeš sakrit , kugla ti je kad tad !!!
Prigozin će biti zapamćen samo da je napravio svjetski rekord u maršu kroz Rusiju
ja ba, za par sati 200 km presli
Ovo nije ni nerješeno , šta dalje ???
Jad i bijeda ruske vojske. Mislio sam da su Rusi sa svojim mnogobrojnim vojnicima, tehnikom i službama snažna vojska koja je nepobjediva i jača od kompletne nesposobne tzv. Zapadne vojske ali nije. Nije snaga u rušenju i ubijanju civila već u sposobnostima da taktikom i tehnikom primoraš neprijatelja na predaju. To Rusi ne mogu uraditi, a nakon pobune ih tek čekaju veliki problemi.
Tresla se gora rodio se miš.
Znači dodje mi komšija, malo mi prijeti, opsuje koješta, možda koji put ošamari i onda kaže odo ja sad! I onda ga ja još izgrlim, izljubim i poželim mu sve najbolje, dam mu još šta da ima za ponijeti! Srbi i Rusi, zagonetka teška!!