Sarajevo uopce nije toliko lose bilo, trebalo se dati vremena, al jbg hoce se rezultati preko noci. Sjetite se samo Zrinjskog prije, nebitna ekipa kao Posusje, ali kontinuitet i rad je donjeo rezultate. Ajla mozda nije najbolja opcija bila za funkciju, ali ne bi rekao da je glavni problem... mislim da su zahtjevi navijaca Sarajeva pre-nerealni u odnosu na konkurenciju i druge timove.
Sarajevo hoce staru slavu, ali uporno se negira cinjenica da treba pametno i puno raditi. Htjelo se 'nabrzaka', kao eno Dudic digao Velez sad ce i nas..E pa tako nogomet ne funkcionira, prihvatite to vec jednom!!! Sarajevu treba 3 godine da se oporavi, ali pod uslovom da shvatite da vam treba 'vizija' i puno rada. Dok se vi skontate, za vas ce Zrinjski biti Manchester City. Jbg. Hajmo opet dogodine bojkot sve dok cistacica ne bude kriva.
Klub se gradi od vrha. Zrinjski nije meda mogao dok nisu sastavili jaku upravu, upravu koja ima glavu i rep, gdje se zna ko pije a ko placa. Sarajevo godinama unazad ima problem sa svakakvin ublehasima koji su u fotelju zasjeli jer znaju nekog.
Prikaži sve komentare (59)