Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovedite Mamica ako imate bar malo pameti
Ako imaju imalo pameti, sa ovim plackom se ni pozdravit ne trebaju!!!!
ne radi mamic za sicu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ajla za sve kriva jelde ?! A tako ste bili uspješni prije nje…
Ne dolici klubu da na direktorskoj poziciji sjedi osoba koja ne prati fudbal, i pritom navija za najveceg rivala. Bilo kako bilo, sve dok u fotelje ne sjednu pravi ljudi, dzaba Mirvic i svi njegovi milioni.
Ova gdje god je radila nije se dugo zadrzala 😏
Najbolji je tandem Faruk, Cala. Nakon reprezentacije na red dodjose i pitari.
Alen Škoro
Ja bi joj ga pristavio
Joj ovaj klub za direktore samo neke kuravele dovodi
Hvala Bogu više, idi
Sarajevo uopce nije toliko lose bilo, trebalo se dati vremena, al jbg hoce se rezultati preko noci. Sjetite se samo Zrinjskog prije, nebitna ekipa kao Posusje, ali kontinuitet i rad je donjeo rezultate. Ajla mozda nije najbolja opcija bila za funkciju, ali ne bi rekao da je glavni problem... mislim da su zahtjevi navijaca Sarajeva pre-nerealni u odnosu na konkurenciju i druge timove.
Sarajevo hoce staru slavu, ali uporno se negira cinjenica da treba pametno i puno raditi. Htjelo se 'nabrzaka', kao eno Dudic digao Velez sad ce i nas..E pa tako nogomet ne funkcionira, prihvatite to vec jednom!!! Sarajevu treba 3 godine da se oporavi, ali pod uslovom da shvatite da vam treba 'vizija' i puno rada. Dok se vi skontate, za vas ce Zrinjski biti Manchester City. Jbg. Hajmo opet dogodine bojkot sve dok cistacica ne bude kriva.
Klub se gradi od vrha. Zrinjski nije meda mogao dok nisu sastavili jaku upravu, upravu koja ima glavu i rep, gdje se zna ko pije a ko placa. Sarajevo godinama unazad ima problem sa svakakvin ublehasima koji su u fotelju zasjeli jer znaju nekog.
Rado bi se sa ovom Ajlom upustio u aferu, a inace nisam od tog posla.
i tata bi sine ...
Rado bi se sa ovom Ajlom upustio u aferu, a inace nisam od tog posla.
Nek su oni džepove napunili, briga njih za klub i uspjehe… puste pare prokletee
Husref je napravio Sarajevo ekipom i onako mu udarise noz u ledja,sramota.Odveo je kostur ekipe Sarajeva koji je bilo tada strasno sa sobom u Igman.Stidite se.Mozete pricati ko sta hoce,Sarajevo je bilo strasno dok je Husref bio tu.Ovo sad okaci macku o rep sve.
Igrali četvrto pretkolo Europe je l?
Horde zla su islucale kredit. Kad je najvaznije bilo nisu bili tu. Tako se ne voli klub, nego samo svoja sujeta.
Šteta, ima pušačka usta.
Daninu, mužu joj svanulo. Dobit će konačno mindže.