Na prvu i ja osudjujem i uzasavam se da neko tuce nekoga. Ali imajte na umu da i zena moze biti i verbalni i fizicki nasilnik zloutrebljavajuci opste misljenje da je zena uvijek zrtva. Licno sam sudionik kada zena maltletira muskarca dugo vremena, znala je cak i udarac uputiti i cak se podbacuje da je on udari kako bi imala neku pricu protiv njega. I samo jednom da mu tako "prekipi" nakon godina njenog maltletiranja, svi bi ga osudjivali kao krivca , svi bi vidjeli zenu kao zrtvu
Lijepo ju prijaviš i točka. Jučer čitam na Indexu žena vrijeđa muža da je niš koristi i sl. On ju prijavi, ona popije dva dana zatvora i novčanu kaznu. Kulturno ju središ. Točka.
Vidjeo sam i ja slicne stvari, ali u braku postoji RAZVOD i svak na svoju stranu. Koliko je kriva ta kucka o kojoj pises i sve druge kucke koje maltretiraju muzeve, sto puta su krivlji muzevi zasto to trpe i prave od sebe budalu. NIKAD pravi muskarac nece udariti zenu, pa makar ga i gurala, podbacivala se, ili ga cak udarala uz najgore uvrede. Samo mirno sve to podneses i pravac na sud i podnesi neopoziv zhtjev za RAZVOD. A ovog kucka dzafica presuditi barem 10 godina Zenice.
Prikaži sve komentare (92)