Borjan ima babu hrvaticu, noletova stara je hrvatica. Nole moze doc u hr kad hoce i ljudi ce ga tretirati kao svog. Borjanu se ruga i vlastita baba i u hr bi dobio brutalne batine. Dakle uopce se ne radi o nacionalizmu i nesnosljivosti: pokazi postovanje i od hrvata mozes dobiti prijateljstvo, ma tko god ti bio. Preseravaj se, glumi silu i kupit ces zube s poda. Srbi su cesto skloni tome da zele 'dominirati', prcati i podjebavati a hrvati to ne trpe. I zato postoji mrznja, zato je bio rat.
Radi se o tome da li je pojedinac dovoljno poznat da bi ga svojatali i tretirali kao svog ili ne - Novak i Tesla su Hrvatima omiljeni, dok ostale poput Borjana ne podnose. Te priče o zubima i nepodnošenju podjebavanja prodajte nekom drugom, podjebavali vas Mađari i Austrijanci hiljadu godina i vidim niste se nešto bunili, štaviše.
"Hrvati to ne trpe" ...ne rise. Predstavnik BiH HDZ ovaca ruku pod ruku sa Dodikom....otisao na proslavu godisnjice srpske....znaci cisto pljuvanje po svim hrvatskim zrrvama ...pogotovo Vukovaru.
Prikaži sve komentare (44)