Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovu Vlahović tamburao na SP-u?
Snježa ga češće prima nego Borjan , 😁
Trebala se ova ukazati prije utakmice u Mostaru pa bi tek onda bila odusevljena skandiranjem.
jesu li se na ovoj pripremali uoči svjetskog......
A nogare jaraneeee!
@665 Netocno. Nole je poluhrvat, tesla je sam izjavio da je hr njegova domovina. O prisvajsnju nemoj- pa vi prisvajate pola hrvatske kulture/knjizevnosti. Austrija/madjarska nisu vladale hrvatskom onako kako ti zamisljas kroz prizmu turskog nasilja nad srbima: zato i nije bilo razloga za pobunu. To je kao da mi sad kazes 'zasto se hrvati ne bune protiv eu/natoa'.
Kakav je ovo tekst? Sta nas briga za nebitnog lika
ovo kao ona misli 😂😂cisto sumnjam da ova ima tu funkciju
Uh dobra
Borjan ima babu hrvaticu, noletova stara je hrvatica. Nole moze doc u hr kad hoce i ljudi ce ga tretirati kao svog. Borjanu se ruga i vlastita baba i u hr bi dobio brutalne batine. Dakle uopce se ne radi o nacionalizmu i nesnosljivosti: pokazi postovanje i od hrvata mozes dobiti prijateljstvo, ma tko god ti bio. Preseravaj se, glumi silu i kupit ces zube s poda. Srbi su cesto skloni tome da zele 'dominirati', prcati i podjebavati a hrvati to ne trpe. I zato postoji mrznja, zato je bio rat.
Radi se o tome da li je pojedinac dovoljno poznat da bi ga svojatali i tretirali kao svog ili ne - Novak i Tesla su Hrvatima omiljeni, dok ostale poput Borjana ne podnose. Te priče o zubima i nepodnošenju podjebavanja prodajte nekom drugom, podjebavali vas Mađari i Austrijanci hiljadu godina i vidim niste se nešto bunili, štaviše.
"Hrvati to ne trpe" ...ne rise. Predstavnik BiH HDZ ovaca ruku pod ruku sa Dodikom....otisao na proslavu godisnjice srpske....znaci cisto pljuvanje po svim hrvatskim zrrvama ...pogotovo Vukovaru.
Dobar je Borjan momak, treba se staviti u njegovu kožu da je kao dijete napustio ognjište radi rata pa zato treba u skladu s tim promatrati njegove izjave. Ako ikad opet dodje u Mostar može biti moj poseban gost, da ga počastim da se popije i pojede malo tamburica ganga i gusle sve šta mu bude želja
Cuj ovo, napustio ognjiste?! Pa tko ga je tjerao? Nitko. Srbi su sami pobjegli zbog lose savjesti jer su 4-5 god ranije protjerali svoje susjede hrvate i to usred hrvatske! I frajer prica o 'srpskoj dalmaciji'. Pa za takve stvari cak i pacifisti poput mene uzimaju noz i kolju.
On je bio dijete, ne razumiješ. Svatko žali za svojim rodnim krajem pa nek ga zove kako hoće
Sto je Zrinja nabio komplekse debilima, kad vide slovo Z ne mogu spavat nocima
Ma nece dugi... nama samo politicari valjaju, a ostali su prolazni
Pu, jesu mi se ulojila i usmrdila yaya, ko zadnji istočnoevropski klošar sam se usirio i oturio od tuša ko kakav narkoman i pjano. Hajde što smrdi na loj i znoj i dlakurine, nego što bazdi na usmrđenu spermu, pokvareno bjelance što ga nisam obriso od kad sam se nekoć prco sa gumiranom švalerkom iz Čačka. Pečurke mi izrasle ispod pazuha i iz čmara. Ne do me Allah nikom. Odoh se sad naroljat.