Probao sam skoro sve njihove signature rolls. Stvarno su ljudi dobri, nadam se da ce potrajati samo... Za Kimono se nadam da ce se opametit, ono je bljuvotina sta su sluzili pod sushi.
Za dobar sushi ti je potreban veliki obrt, ozbiljna organizacija i solidno znanje. Ne bih ja u Sarailabadu jeo termički neobrađenu ribu. Kad bolje razmislim, ne bih jeo ni termički obrađenu ribu.
Probaj sushi u nekom autentičnom japanskom restoranu u inostranstvu i nećeš imati nagon za povraćanjem, naprotiv. To je dobra priča, ali neizvodljiva u Sarailabadu.
U japanu najbolji sushi restorani placaju preko 100000 kermi za jednu tek uhvacenu tunu
Ne znam koliko sushija naprave od nje al ni obicni japanski sushi restorani se ne mogu s njima pporediti a kamoli ijedni drugi restorani po svijetu (nase necu ni spominjati sto koriste ledo zamrznutu ribu)
Meni mogu uvaliti naravno mada nisam nesto ocaran sushijem