Erdogan je odigrao svoju predstavu. Završni čin. Njegova duboka umješanost u liferaciju terorista ISIL-a na teritorij Sirije kako bi se borili protiv vlade u Damasku i Kurda, njegova krajnje nečasna uloga u ratu koji je odnio milion života a 12 miliona raselio a onda "saveznici" odigraše na kartu u koju Erdogan najviše vjeruje - Allahova kazna tj zemljotres, 50.000 mrtvih. Ima tu još toga ali mudar političar, nikada ali nikada ne napada susjede. Nikada !
Pa recite mi, šta je nas slovenske narode podijelio više nego bilo šta ? Grobovi, ratom stvorena grobišta i sjenke poginulih i nevino imorenih. Je li taj rat, kao naš rat uopće naša ideja ? Pa naravno da nije. Decenijama će grobovi stajati izmedju nas kao što će decenijama između Rusa i Ukrajinaca, ako u tom bratoubličkom sukobu još neko i pretekne - neće se sreće i života nagledati jer sjeme smrti je posijano a ono raste, bukti vijekovima.
@izbirljivka - Allahova kazna Erdoganu 50.000 mrtvih Turaka ? Jesi li ti normalan šta pišeš ? Kakva si ti dalabu. Allah se osvetio Erdoganu zemljotresom i pobio 50.000 ljudi. Bože me sačuvaj koji debilan komentar. Allahova kazna su i pobijeni srebreničani ? Allahova kazna su i djeca pobijena u Gazi ? Izbriši nalog. Pojma ti nemaš o religiji
Prikaži sve komentare (59)