Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pao na ispitu Palestine,ne kazem da je Erdogan mogao nesta uraditi Ali puna usta Su Mu Bosne i Palestine...a hiljade vec pobijeno...mislim da je vlast izgubio zemljotresom a Palestinom sigurno !!
Znas li ti koliko su Turaka palestinci pobili u suradnji sa englezima na pocetku proslog stoljeca,malo uzmi historijske knjige,obrazuj se,vecina turaka oalestince ne moze smislit!
Katolibanski Pavelićevi potomci bi na zapadu željeli vidjeti radikalne desničarske ekstremiste, fašiste, Pegida naciste a u muslimanskim zemljama ljevičare i demokrate. Mamu li vam ustašhku .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Erdogan je odigrao svoju predstavu. Završni čin. Njegova duboka umješanost u liferaciju terorista ISIL-a na teritorij Sirije kako bi se borili protiv vlade u Damasku i Kurda, njegova krajnje nečasna uloga u ratu koji je odnio milion života a 12 miliona raselio a onda "saveznici" odigraše na kartu u koju Erdogan najviše vjeruje - Allahova kazna tj zemljotres, 50.000 mrtvih. Ima tu još toga ali mudar političar, nikada ali nikada ne napada susjede. Nikada !
Pa recite mi, šta je nas slovenske narode podijelio više nego bilo šta ? Grobovi, ratom stvorena grobišta i sjenke poginulih i nevino imorenih. Je li taj rat, kao naš rat uopće naša ideja ? Pa naravno da nije. Decenijama će grobovi stajati izmedju nas kao što će decenijama između Rusa i Ukrajinaca, ako u tom bratoubličkom sukobu još neko i pretekne - neće se sreće i života nagledati jer sjeme smrti je posijano a ono raste, bukti vijekovima.
@izbirljivka - Allahova kazna Erdoganu 50.000 mrtvih Turaka ? Jesi li ti normalan šta pišeš ? Kakva si ti dalabu. Allah se osvetio Erdoganu zemljotresom i pobio 50.000 ljudi. Bože me sačuvaj koji debilan komentar. Allahova kazna su i pobijeni srebreničani ? Allahova kazna su i djeca pobijena u Gazi ? Izbriši nalog. Pojma ti nemaš o religiji
Što se tiče Turske može da se kaže da najvjerojatnije nikad nije varao na izborima. Da jeste, varao bi i sada. Možda jeste, ali čisto sumnjam.
KEMAL ATATURK!!!!!
Malo se edukuju
"Ne treba se zalijeta" Safet Sušić
Ma eto sad cete procvjetat Turci kad vam vasi uzmu od MMF-a kredit i onda se zavarate da imate pare al dok ne potrosite.
Plakat ce oni za brkom, al hajd glupi turci
Ovi kemalisti cista americka podvala, situacija libija samo sto im nije bilo toliko dobro do sad.. nazalost ne vide ljudi
Sad dolazi Amerika na velika vrata u Bosfor i okreće Tursku protiv Rusije.
Smiri se, ovo su samo lokalni izbori, općine, vijećnici, gradska čistoća, ceste, pruge, metro, tramvaj i tako.
Žuvu bulu pa vidjeli.Šejtan je mobilizirao sve svoje snage.Šteta što su Turci narod bez pameti.Uskoro bi mogla zvoniti zvona sa Aja Sofije.
Krv se stavlja pod navodinike .
NE DAJ SE SULTANE, KLIXOVCI SU UZ TEBE!
pokazao je da nema muda u vezi Palestine i da je nastavio da sarađuje s cionacistima usprkos cionacistickom genocidu u Gazi al opet ovi Gulenovci bi bili 100 puta gori po tom pitanju i nasu bratsku Tursku bi pretvorili u americku koloniju i kad vidim da svi fasisti svijeta ustase, hitlerovci, jenkiji, wilders itd mrze Erdogana ja cu navijat za njega da on pobjedi jer koga ovi navedeni mrze znaj da je ljudina od covjeka 🇧🇦❤️🇹🇷
@skutorkinjaodercegovne pa znam da nisu vama skutorima al nama Bosnjacima jesu
Sve se placa, sve se vraca.
Znači ponovo komunizam.
Sklonuše ameri i njega.
Svak čast, priznao si poraz, a ne kao u BiH, kad izgube ovi drugi su im izdajnici. P.S. Živio Uhljebizam i renesansa.