nebitna prijateljska, pa i slovenija je isto dobila 2-0 portugal u prijateljskoj, i island je dobio englesku u prijateljskoj. veze nema sa stvarnoscu. ima jacih repkio od hrvatske.
Mozda ima jacih i boljih ali jedno je sigurno a to je da svakoga mozemo dobiti, nema veze tko je s druge strane. Po tvojoj logici englezi bi trebali uzeti svako EP i SP, uvijek su ako ne 1 onda u top 3 favorita a nikad nista osvojili nisu, hrvatska je turnirska momcad i to su svi shvatili i gledaju nas zaobici u sirokom luku. Jeste prijateljska ali prijateljska pred euro gdje svi rade zadnje provjere al sta to tebi govoriti kada ne znas kakav je to osjecaj uopce.
brate, zato i napisah prijateljska je, sve je moguce, mnogi se stede, pogotovo ovi najjaci, engleska, francuska, portugal, nemacka, pa nece da zapinju sigurno. a ovo prvo sto si napisao moze svakog da dobije, pa skoro da moze, ali moze skoro i od svakog da izgubi sem ne znam gruzije, rumunije, slovacke ali i tesko da se dobiju superjake eng i fra. evo videces i sam uskoro sta je i kako. u svakom slucaju mnogo teze od svetskog.
Prikaži sve komentare (95)