De jo malo Klixe razvucite pamet ljudima sa Srbijom, RS-om, policijom i helikopterima. Malo vam je 10 lanaka danas, neka ste dali i ovaj pred spavanje.
Kao Bosnjak dajem punu podrku Republici Srpskoj sve dok su antidejtonske politike Hrvatske, HNS i HDZ nesankcionisane od strane zapada i sve dok hrvatski sabor, evropski parlament i Helez, Konakovic, Forto, Niksic, Becirovic... ne usvoje rezoluciju o osudi UZP u BiH i dok SAD i Izrael ne prihvate nadleznost sud u Haagu. Ne mogu sud i pravila vaziti za jedne, a za druge ne i onda se cudimo zasto Srbi negiraju haaske presude.
Rs po Dejtonu ima pravo na specijalne veze sa Srbijom i drugim drzavama. Srbi to koriste legalno i odrzavaju svesrpsku pricu, obilaze se mimo Sarajeva i sl. A po kojem osnovu to rade Hrvatska, Milanovic, Plenkovic, Grlic-Radman, onaj ministar odbrane HR u BiH bez znanja Sarajeva?Jedino FBIH bi mogla sa Hrvatskom imati odnose. Kojim osnovom se Schmidt sastaje sa Plenkovicem i krsi Dejtonski ustav? Ko o tome pise i ko to kritikuje? Klix i EU ne. Obrisace mi i ove komentare istine.
Prikaži sve komentare (112)