Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policija im je tu sa jednim helikopterom za gasenje pozara. Danas ste nalozili pola drzave sa neprovjerenim info i ne popustate ni veceras.
Ne pola nego jednu trecinu
Danas se vidjelo da lupaju ko Maksim po diviziji. Ovo je misljenje jednog novinara na jednom portalu ali nije toliko relevantno a i sto kazes danas su se bas obrukali propisno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
De jo malo Klixe razvucite pamet ljudima sa Srbijom, RS-om, policijom i helikopterima. Malo vam je 10 lanaka danas, neka ste dali i ovaj pred spavanje.
Kao Bosnjak dajem punu podrku Republici Srpskoj sve dok su antidejtonske politike Hrvatske, HNS i HDZ nesankcionisane od strane zapada i sve dok hrvatski sabor, evropski parlament i Helez, Konakovic, Forto, Niksic, Becirovic... ne usvoje rezoluciju o osudi UZP u BiH i dok SAD i Izrael ne prihvate nadleznost sud u Haagu. Ne mogu sud i pravila vaziti za jedne, a za druge ne i onda se cudimo zasto Srbi negiraju haaske presude.
Rs po Dejtonu ima pravo na specijalne veze sa Srbijom i drugim drzavama. Srbi to koriste legalno i odrzavaju svesrpsku pricu, obilaze se mimo Sarajeva i sl. A po kojem osnovu to rade Hrvatska, Milanovic, Plenkovic, Grlic-Radman, onaj ministar odbrane HR u BiH bez znanja Sarajeva?Jedino FBIH bi mogla sa Hrvatskom imati odnose. Kojim osnovom se Schmidt sastaje sa Plenkovicem i krsi Dejtonski ustav? Ko o tome pise i ko to kritikuje? Klix i EU ne. Obrisace mi i ove komentare istine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ogivor za "gooUser1709831098" Nikad bili niti ce biti, jedino vjera sto vam je zajednicka,eee sada sto su vam mozak izaprali e to je nesto za naucno iztrazivanje.....jer u Srbiji zive Srbijanci u Bosni Bosanci u Hr Hrvati itd. naravno svakojskih vjera tako da to ne pije vode jer vi ste autohtoni narod Bosne i nemate a ma bas nikakve veze sa autothonim Srbima u Srbiji al eto kad svake sekunde slusas Srbi Srbska Srbija ma da si i neke druge vjere kontaces da si Srbin....
Dok Srbija RUSI suverenitet i integritet BiH sa Helikopterima koji nemaju dozvolu za ulazak BiH. Mi vidimo da Evo Ko ka i n.o.v-ic iz Dubaia na svom fb.profilu postavlja SLIKU sa Fortom i Niksicem kako su oni PRAVA Trojka, sa njima dolazi samo najbolje ....ljudi ZIVE zivote IZVAN SITUACIJE, ko da su na Marsu, a mi u Bosni! Oprostite SUPLJA spika vise NE prolazi. Samo se Fotkajte ...
VADIONA Trojkice: Dajte napismeno da VIDIMO to Odobrenje, ovaj demantij NARUCILA Trojka iz Konjica da OPRAVDA sebe za konstantnu SUTNJU pocev od Konjica, Bakinica pa do danas... Igrajte predizborne Igre SA svojom djecom kuci!
Danas "jedan narod , jedan sabor" sljedeci put "jedan glavni grad" " jedan vodja"...... isto ko i '92 ee bas smo naivni svi koji volimo Bosnu.....a pogotovo oni sto je vode.....ma uhapsi bagru dok nagazi na Bosansku zemlju...
Srbi su jedan narod, i u Srbiji i Srpskoj i u bilo kojoj drugoj zemlji
Srpski narod ima pravo i po dejtonskom sporazumu da sarauje ne samo sa maticom Srbijom ve i sa drugim dravama.
Helikopteri drave Srbije bice da stacionirani u Trebinju i sluie za zatitu od poara pomoi ugroenim ljudima od elementarnih nepogoda.
Saradnji MUP-a RS-a i MUP-a Srbije, je za dobrobit srpskog naroda u BIH.
vodi tome da bosnjaci otvore oci i shvate da moraju saradjivati sa srbima a ne donositi rezolucije krseci ustav i zaobilazeci predsjednistvo Ako bosnjaci to nece onda se zna=svi Srbi u jednoj drzavi
SPC je aminovao
SPC je aminovao
Beiroviu reagiraj sa otvorenim pismom.
Tiha okupacija
Cak je i ovaj top Botovski Kommentar Serviran.
U destabilizaciju i rat, a tome itekako doprinosi servilna trojka koju niko ne dozivljava
Jedne vode na vlast narednih 15 godina druge u bankrot i nestanak, pa sracunaj ko je ko!