Sjecam se price kad Izrael udje u Gazu, ceka ga pakaooooo kao. tuneli, duhovi iz tunela ce ih eliministi itd tako i prica o Hezbolahu. ljudi jel vi ikako pratite zvanicne vojne podatke. odnosno sa kojom vojom slikom Izrael raspolaze??? Samo sa avionim da nista drugo ne urade mogu hezbolah rijesiti. nisam fan Izraela ali navodim fakte.
Da ne pametujem samo ti savjetujem; nadji podatke o ratu 2006 godine. Tad je Hezbollah srusio mit o Merkavama, u tom ratu su izraelske helikoptere rusili. Odgovorno ti tvrdim; DANAS u odnosu na taj rat, Hezbollah je puno jaci, IDF je slabiji nego 2006 godine. Zivi bili pa vidjeli
Vojna sila nisu helikopteri, avioni i brodovi. Mozes unistiti i sravniti cijelu Gazu sa zemljom ali ako cizmom nisi osvojio i unistio neprijatelja, dzaba ti sve. Sta su uradili u Gazi? Pocinili genocid, sravnili grad sa zemljom, pobili 50,000 civila, izgubili podrsku 70% svjetske populacije, a rakete im jos uvijek zvizde iznad glave. Hamas napravi raketu za $100 a Iron Dome koji je presretne kosta vise od $100,000.
Prikaži sve komentare (39)