Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno". Rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike.
Da li kod vas muslimana postoji obrazovana osoba? Da li si ti uposte procitao trilogiju koju citiras? Vec godinama objavljujete ovu smejuriju i svaki onaj koji objavi misli da je nesto jako pametan, a zapravo govori koliko je neobrazovan i pokazuje da mu je citanje knjiga pravi traume. Godinama trazim na kojoj stranici to pise, a ja cu da objavim tu stranicu posto imam sva tri toma.
Da li kod vas postoji obrazovana osoba? Da li si ti uposte procitao trilogiju koju citiras? Vec godinama objavljujete ovu smejuriju i svaki onaj koji objavi misli da je nesto jako pametan, a zapravo govori koliko je neobrazovan i pokazuje da mu je citanje knjiga pravi traume. Godinama trazim na kojoj stranici to pise, a ja cu da objavim tu stranicu posto imam sva tri toma.
Prikaži sve komentare (40)