Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno". Rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike.
Da li kod vas postoji obrazovana osoba? Da li si ti uposte procitao trilogiju koju citiras? Vec godinama objavljujete ovu smejuriju i svaki onaj koji objavi misli da je nesto jako pametan, a zapravo govori koliko je neobrazovan i pokazuje da mu je citanje knjiga pravi traume. Godinama trazim na kojoj stranici to pise, a ja cu da objavim tu stranicu posto imam sva tri toma.
gooUser1714417758. takve kao ti, baš je pošteno opisao. Samo ukucaj laž je srbska istina Dobrica Cosić i eto štotine stranica. Čudno je koliko vas boli i izjeda istina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj cuvo vise zicagu nego glavu
Ovako se Janicic igra sa Bojkovicem...sreca Brazilaca nikada da nestane
klaun
Na kraju mecha mu ga je pristavio da gradonacelnik ne ode nezadovoljan.
Zna Dodo kako on sparinguje...
klaun
Ljudi glasaju za tebe da uradis neke promjene za boljitak, a ti citav zivot sanjas da putujes sa Cirkus Columbia.
Zavodio ga na svoj način. Pa ga izveo na večeru...
ovaj fensi šmensi gradonačelnik,ko vegeta,u sve se mješa...
Iskreno Stanivuković komotno može sa Spahovićem odraditi na FNC, hahahah, šala mala. Dobra im je ova zajebancija.
Čime će kljix zabavljati svoju čeljad nego početnicima.
Ja mislio protiv Dodika
Vučica
Jel ovo Tomo Spahovic uvodna borba
Znam šta su naveče radili jaja od jaja
hahahahahahahaha