Zanimljivo kako i Srbija i Hrvatska ne odustaju od svojih nekih planova i apetita prema BiH,a sve pod izgovorom da postuju suverenitet i teritorijalni integritet. Najsmjesnije kad kaze da se Bosna ne bi odbranila bez Hrvatske.Pa kad ste toliko bili prijatelji,zasto niste bili u zajednickoj Armiji? A ne,osnovali ste svoju i to je vec bio udar na drzavu.
Da ne govorim o njihovom pljackanju konvoja i ogromnim sredstvima koja su bila upucena BiH. Obicni pljackasi kao i srbi.Pljackala fu.ka.ra narandze,kafu,ulje,brasno,oruzje,da Bog da vam prisjelo.I ta fu.ka.ra danas kao u EU i pokusavaju se predstaviti kao moderna,demokratska zemlja. Dzaba ti te price Zoka,znamo mi ko ste vi i najbolje bi bilo da prestanes posjecivati tudju zemlju bez zvanicnog poziva.
tako je, njihova armija je imala prefiks koji nije obilježavao BiH, imali su za cilj da slabe Bošnjake kad je bilo najteže, dodatno ukopaju. Mislili su da će lako...danas to rade politički, križevima i zastavama, hrvatskim poštama, šumama, elektrodistribucijama...i td. Milanović je skontao da se jedino na nacionalističku mora igrati dok ti upute daju zapadnohercegovci.
Prikaži sve komentare (146)