Ma mozemo kriviti nadlezne sluzbe za odrzavanje cistoce ali smo mi sami najvei krivac.. Ko te tjera da opusak izbacis iz auta, flasu, limenku i slicno. Ujutro u 8-9 puna carsija dostavnih vozila i da ne kazem kamiona jer vecina njih je u pretovaru i prelaze sigurno 3.5t. O pranju ulica da ne govorim nekad je to bilo normalno cak su i AP prali redovno u ljetnim danima minimalno 2 put sedmicno. Sad kad vidim cisternu tacno se iznenadim....
Carsija je unistena kako je dopusteno da se ulazi s autima, kako su dopustili da se stavlja PVC stolarija, kako su dopustili turcima/kurdima da prodjaju svoja cuda...Mali broj radnji je sa Sarajevskim - Bosanskim duhom. Mi nismo turci niti cemo kad biti i trebamo gajiti i cijeniti svoje po svaku cijenu.
Carsija je unistena kako je dopusteno da se ulazi s autima, kako su dopustili da se stavlja PVC stolarija, kako su dopustili TR da prodjaju svoja cuda...Mali broj radnji je sa Sarajevskim - Bosanskim duhom. Mi nismo turci niti cemo kad biti i trebamo gajiti i cijeniti svoje po svaku cijenu.
Prikaži sve komentare (60)