Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatna je kolicina smeca, zapustenosti, prljavstine u Sarajevu ovo ljeto! A nadleznih kao da nema, kao da nepostoje. Pare se bacaju na festivale, koncerte itd a pogusismo se u smecu !
Bilo bi iskreno da baklavu niste spominjale. Ovako je jasno da se radi o politickom interesu. sevap je kada nesto uradis anonimno a ovako se radi o interesu.
Bravo. Uradi sad ti nesto pa spomeni i baklavu i ciscenje i sve i reci ko si, ja cu doci licno da ti dam 500 KM.
Tačno pokvare ono što urade i dovedu te da se zapitaš koja je namjera i cilj im bila. Al eto, hvala u svakom slučaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mogle su ih uskratiti pacenja i samo sa visokotlacnim peracem to sve skinuti.
Nema hajra u ovoj državi dok pojedinci rade posao za koji su nadležne, i plaćene, institucije države
Svaka cast nasim sugradjankama, ovo je pravi patriotizam, ovako se voli svoj grad i drzava!
treba dati za Severina koncert 800 000km.Lud,zbunjen,..bruka.obiđite fasade,drveće,groblja.popravljajte,odsjecite suhe grane na drveću,očistite groblja.kakve su vam ludosti u glavi i bacanje para.
Z na aparatima
benjamina infortunsu zauzeti opremanjem novokupljenih stanova nemaju kad voditi racuna o gradu i drzavi
Veliki ste sevap zaradile žene,svaka čast
Sarajevska cistoca je mogla uloziti 1000km za pokretni vodeni kompresor i umjesto 1 sat, to bih radnik cistoce uradio za 5minuta. Mogli su dodatno zaposliti jednog covijeka i takvom stvari poboljsati ekonomiju. Plus mogli su zaposliti jos jednog drvodjelca koji bih mogao napraviti kakve dvije klupe pored cesme da te dvije zene odmaraju. Dodadna dva radna mjesta su velika stvar. Takvu cistocu pohvaliti i nagraditi ako treba i pustiti druge da se ugledaju na njih.
svaka cast. i nama ostalima, koji samo kritikujemo, dale super lekciju! vec smislila sta u svome komsiluku mogu sama uraditi! bravo djevojke!
Stvara sa svijest o istinskom civilnom društvu. Ljudima je dosta nesposobnih politikanata na političkim pozicijama. Ljudi su sami počeli rješavati svoje i probleme u društvu. Sami se polako udružuju. Shvataju da su pare političara i stranaca pokvarene i da ne vode do nečega održivog.
Njoj torbica još na ramenu. Ne znam odakle im ideja da one ovo čiste a onda ne znam odakle im ideja da to je nadležnost gradonačelnice i da bi ona to trebala čistiti... i još nešto u kojem još gradu je "oriban" kamen na javnoj česmi, ovo je po meni za prekršajne prijave.
Nadleznost gradonacelnice je da sebi kupuje stanove od 300 000 maraka,a ovo nek stoji prljavo da turisti vide kad dodju.Logika jednog Trojkasa.
Evo sad gledam komunalce kako kose travu trimerom oko parkunga gdje trave nema ni na mapi nego one kamenčiće kupe pa po autima šaraju to zvoni na sve strane a dio travnatih površina koje su pokosili uredno ostavili na trotoarima valjda ce to kiša saprati a do tada narode uživajte u čistoći.
sve je to fino, ali sta ste dobili sa tim? znaci mi placamo ogromne poreze uzalud i jos trebamo sami da cistimo javne povrsine
Nije uzalud, poruka je 'politicari mozete nas pokrasti i ponizavat' al mi imamo vece srce od vas za nas narod i nase cesme i naravno ljubav je uvjek jaca od 'silnih' politicara jer je to sto te 2 zene rade, rade pod bozijim pokroviteljstvom, hajd zivjele.
Ma mozemo kriviti nadlezne sluzbe za odrzavanje cistoce ali smo mi sami najvei krivac.. Ko te tjera da opusak izbacis iz auta, flasu, limenku i slicno. Ujutro u 8-9 puna carsija dostavnih vozila i da ne kazem kamiona jer vecina njih je u pretovaru i prelaze sigurno 3.5t. O pranju ulica da ne govorim nekad je to bilo normalno cak su i AP prali redovno u ljetnim danima minimalno 2 put sedmicno. Sad kad vidim cisternu tacno se iznenadim....
Carsija je unistena kako je dopusteno da se ulazi s autima, kako su dopustili da se stavlja PVC stolarija, kako su dopustili TR da prodjaju svoja cuda...Mali broj radnji je sa Sarajevskim - Bosanskim duhom. Mi nismo turci niti cemo kad biti i trebamo gajiti i cijeniti svoje po svaku cijenu.
sto ste to radili, naljutiti cete benjaminu pa cr ribati bezistan