Drago mi je za skretnicare sto su gledali tekmu,a kolko vidim njima je bitan samo minimalan rezultat,statisticki nisu gledali. E pa iskompleksirani skretnicari,mi jesmo ispali od zete,jesmo pobjedili amatere minimalno,al zato smo i vas naguzili na Kosevu a i iscupali bod na Grbavici. Sto se tice tekme,naravno nas mentalitet "daj sto vise,to bolje" polako ljudi,dominirali smo citavu tekmu,uopste se ne sekiram,uvalit cemo tamo 3icu i vise 100% A sto se tice skretnicara,blizi se Viktorija pa razumijem tu paniku.Pregladacu vasu tekmu sa osmijehom na licu i rado bacit komentar poslije tekme.
Dobili smo i Genka,Helsinborga,Orebra,Spartaka,Sigmu,Levskog....A i imamo najveci koef. od svih klubova iz BIH,uz to jedini klub iz BIH koji je medju najboljim na svijetu,sve je to "natenane"
I sa tim najvecim koeficijentom opet igrate prvo pretkolo europa lige...a siroki naprimjer drugo...kako to??????? I logicno je da skupljate bodove iz godine u godinu kad igrate skoro sve sa amaterima...pogledaj nama protivnike u zadnjih 3-4 sezone...nema lose ekipe!!!!
Prikaži sve komentare (146)