Allydacho trojkin botu sa 2 nesposobna tzv ministra Campare i Katice policija se svela na pisanje saobraćajni kazni zvanje pauka i izjedanje cevapa i bureka. Trube o ubistvima, kriminalu, femicidu godinama sad isplivava sve na povrsinu. Niko ne kaze da mogu sprijeciti svako ubistvo. Ali mogu preventivno djelovati i svakom utjerati strah u kosti ko bi se sjetio da pokusa ovako i slicno nesto. Ako nisu sposobni i imaju kupljene diplome od ministra policije do komesara nek odstupe sa tih mjesta.
@ Glas ... hahahah, izvini na smijehu, al obicno sam SDA bot, pa mi sad šega što sam postao i trojkin (onako usput-ne može mi bit više svejedno ni za jedne ni za druge) čitavo društvo nam je na momente na rubu eskalacije. svi se bave mimalnim saniranjem posljedica, a niko uzrocima ... što se policije tiče - svaka im je plata prevelika od vrha do zadnjeg prašinara i sad i prije... sretno
Nije mi vas u Sarajevu žao. Samo ste dobili što ste tražili. Cartel Tito Dino vam vodi mjesto i vi se nadate dobrim iskoracima ???
Prikaži sve komentare (81)