Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U mirnom kraju Zemuna spavas li mirno Katice.
ne kontam... šta je trebala policija- bit u stanu i spriječiti ubistvo? kojom logikom? da gledaju u kristalnu kuglu... ili ko u onom filmu Minirity report, da znaju kad će se tačno desit
@Allydacho: džaba govoriš. Bothine to ne kontaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Allydacho trojkin botu sa 2 nesposobna tzv ministra Campare i Katice policija se svela na pisanje saobraćajni kazni zvanje pauka i izjedanje cevapa i bureka. Trube o ubistvima, kriminalu, femicidu godinama sad isplivava sve na povrsinu. Niko ne kaze da mogu sprijeciti svako ubistvo. Ali mogu preventivno djelovati i svakom utjerati strah u kosti ko bi se sjetio da pokusa ovako i slicno nesto. Ako nisu sposobni i imaju kupljene diplome od ministra policije do komesara nek odstupe sa tih mjesta.
@ Glas ... hahahah, izvini na smijehu, al obicno sam SDA bot, pa mi sad šega što sam postao i trojkin (onako usput-ne može mi bit više svejedno ni za jedne ni za druge) čitavo društvo nam je na momente na rubu eskalacije. svi se bave mimalnim saniranjem posljedica, a niko uzrocima ... što se policije tiče - svaka im je plata prevelika od vrha do zadnjeg prašinara i sad i prije... sretno
Alesto, ne zali nas ziv bio... neki dan jedna pridoslica iz male mahale u Sa komentarise u kaficu, ovim rijecima - zo mene je sdo nojoco stronko.. raja sokirana bila u kaficu, nevjerica... svašta bih jos pisao, ali je neprimjereno za ovaj članak.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Srecom pa, imamo svoju policiju entitet itd, itd
Na rijec femicid skacete kao opareni i sad vi nekoga zalite i nije vam nesto kao jasno. :) Zensko se vas ne moze kutarisati, a da ne zavrsi u crnoj hronici. Krivi su i mediji u drzavi koji konstantno bombarduju sa ovim i slicnim vijestima zbog pregleda. Dokazano je da ima uticaja.
Napaćena si djevojko. Ovdje je ubijena starija osoba. Nije propala veza u pitanju. Nije se niko nikog pokušao kutarisati
kada nam narko kartrli upravljaju zemljom i treba nam ovako sinic necija majka je zivot izgubila sutra moze i nasa
Ovi što brane policiju i sudstvo... Ovakve budale se mogu bar u 50% slučajeva spriječiti. Kako? Pa tako što kad mu dođe policija zbog prijave na vrata, neće ga tapšati po ramenu kao što većina naših policajaca tapše budale nakon nekog ispada. Nema profesionalnosti. Pretres kuće, oduzimanje oružja, zatvor. Ali kada vidiš Ramu kako se slika sa kriminalcima, on ti ulije još dodatnu sigurnost da ćeš se izvući.
Vidi se da pojma nemaš a praviš se pametan
Ne znam sta pisu ovi nek stave jos radara... A kad se desi da neki mentol ide 100 na sat i udari dijete onda kazete sto nema radara. Molim vas ne blamirajte se.
MOLIM KATICU DA OBAVEZNO STAVI RADAR NA CIGLANAMA!!!!!
Iz dana u dan sve bolesnije drustvo!
Dok je Katica na vlasti kriminal i ubistva ce da cvatu
Ko je vladao kad su ubijeni Mrnjavac, Mistrić, Raščić itd, kad su zgažene Selma, Edita, Hava?! Ne branim Katicu, čak mi je i odbojan, ali to što vi botovi i jednih i drugih koristite ovakve slučajeve da bi oblatili stranke i kojekakve likove i hajrovali koji glas na izborima je dno. Isto nam je bilo i dok su bili oni prije Katice.
Zasto novinari ne istraže samoubistvo mlade policajke u Sarajevu,po gradu kruže priče da je žrtva seksualnog predatora ,kolege,, i zašto rukovodstvo mup a ks suti o tome tj skriva ,,predatora,,koji će opet napasti nečije dijete
Pravo pitanje i svaka cast za to.
Netačno. Istina skroz drugačija
Ovo je posljedica stanja društva u globalu, zakazali smo u osnovnom roditeljskom odgoju roditeljima je sasvim normalno da djeca psuju, udaraju, prave probleme, da se učitelji i nastavnici prebiju zato što su dali slabiju ocjenu, a djecu vaspitava ulica. Zadnjih 40 godina ovo se društvo uništava i filuje mržnjom, i šta sad očekujete, da policija zna gdje će budala napraviti belaj? Hoćemo li riješiti sve sve probleme smjenom Katice? Ne branim ga i ništa mi ne znači, samo pitam?
bas tako! iz dana u dan ce biti sve gore. Djeca sanjaju da uz minimum truda citav zivot sisaju budzet, jer vide da je tamo najlakse. oni koji treba da ih vaspitaju i usmjeravaju ili nemaju vremena ili su nastavnici sa kupljenim diplomama.
Zar opet, a sta ih je za vrijeme trojanera
Trokut Vogošća-Ilijaš-Ilidža,Kolumbija u malom...
Totalna nesigurnost u Sarajevu. Razvezane ruke svim kvazi mafijasima i psihopatama.
Polako ali sigurno stize na naplatu korupcija i sveopsta podobnost umjesto sposobnosti. Kakav narod, takva i vlast.
Nikad gora policijska struktura u državi a posebno ks nije bila,dovoljno je samo sutnja o samoubistvu kolegice, po gradu kruže priče da je to cak gore i od femicida,zasto suti porodica tragično stradale policajke