Zamisli, ljudi se javili u 1 ujutru, usli u PRAZAN apartman vjerovatno oko 3-4 ujutru, i ovaj bi da im naplati dodatnu noc. Ne pola noci, nego citavu noc :) Moliti cete uskoro za turiste sa ovakvim pristupom i cijenama.
Naravno, ulaz u apartmanu je od 14 h u svakom hotelu a izlazi od 10h zadnjeg dana.. Njegova greska je pohlepa, jednostavno je trebao reci da je apartmana zauzet do petka u 14h.. Ako nisi radio sa gostima i apartmanima ne znas sta je muka.. Kaze lik, daj mi 10 KM jeftinije iznesi tv, ma daj jesi normalan, dosao sam se kupati ne treba mi.. Sutra dan udari kisa, troje djece, po lusterima vise, place lik, daj televizor ljubim te, ovo sam cuo u Neumu od lika..
A evo ti moja situacija,imao ulaz u hotel kao danas od 14h u Antaliji,kasnio sa poletanjem avio iz Frankfurta minim 3 sata,u Antaliji ludilo na transferu,pa pregled, pa kontrola dokumenata,pa Transfer do hotela, sve se razvuklo da smo usli u sobu u 1 ujutro, znaci izgubio fakticki rucak, veceru a platio si!I sta sad, nista, isto u povratku, platio si dan a ujutro poslije dorucka u bus pravac aerodrom..
Prikaži sve komentare (34)