Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mogu zrak bi naplatili koliko su im oci zinule na pare
a tebi nisu zinule jel
Zamisli, ljudi se javili u 1 ujutru, usli u PRAZAN apartman vjerovatno oko 3-4 ujutru, i ovaj bi da im naplati dodatnu noc. Ne pola noci, nego citavu noc :) Moliti cete uskoro za turiste sa ovakvim pristupom i cijenama.
Naravno, ulaz u apartmanu je od 14 h u svakom hotelu a izlazi od 10h zadnjeg dana.. Njegova greska je pohlepa, jednostavno je trebao reci da je apartmana zauzet do petka u 14h.. Ako nisi radio sa gostima i apartmanima ne znas sta je muka.. Kaze lik, daj mi 10 KM jeftinije iznesi tv, ma daj jesi normalan, dosao sam se kupati ne treba mi.. Sutra dan udari kisa, troje djece, po lusterima vise, place lik, daj televizor ljubim te, ovo sam cuo u Neumu od lika..
A evo ti moja situacija,imao ulaz u hotel kao danas od 14h u Antaliji,kasnio sa poletanjem avio iz Frankfurta minim 3 sata,u Antaliji ludilo na transferu,pa pregled, pa kontrola dokumenata,pa Transfer do hotela, sve se razvuklo da smo usli u sobu u 1 ujutro, znaci izgubio fakticki rucak, veceru a platio si!I sta sad, nista, isto u povratku, platio si dan a ujutro poslije dorucka u bus pravac aerodrom..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kato lichka tz iganiya
sam pao sam se ubio...trebao im je na vratima naplatiti noc u kešu, kakav Booking.
u hrvatskoj se nazalost u zadnje vrijeme svako bavi turizmom
Jula bio u Albaniji, i pošto smo išli autom reko da prepolim put te noćimo mi u Stocu. Sve ok ali zezno sam datum checkina u Stocu kad smo se vraćali. Velim gazdi u Albaniji šta bi, znači 1 dan nemam đe biti, kaže on, ostani kod mene, dajem ti taj dan GRATIS.
Pa kako to PREPOLI u Stocu ?? Odakle si putov'o? Iz Kladuse?
Kad sam platio apartman, klima mora da radi 24 sata dnevno, a tebe se to ne tiče jer je taj apartman plaćen i praktično je tih sedam dana ili koliko već moj. Ovo je ŽIVA ISTINA, mada treba opet biti racionalan.
ne treba nek kupi klimu gdje blokirano ili koja se gasi sma kad je otvoren prozor, tako i hoteli rade
U pravu čovjek 100%. Najviše nadrape čestiti domaćini sa ovima koji ostatak godine nakupljaju negativnosti i istresaju na ljetovanju gdje kvare odmor normalnim ljudima i porodicama. I ne znam zašto uopšte koriste taj booking kada sami, besplatno mogu imati insta i fb stranicu i rentati kome hoće svoju imovinu.
Booking je smetljarska firma koja uzima 20% ni za kakav rad. Podrška korisnicima nula. Maltretiraju svakog ko s razlogom izdaje dio smještaja mimo njih ali ništa ne mjenjaju na svojoj strani.
Hrvacki turizma u rukama Europske unija!?
A nije sramotno da uzima 150 eura za raspali krevet i klimave stolice
Moram napisati, u Porecu prosle sedmice, hotel 4*,usli u sobu,sjeo na krevet, raspade se, ja na recepciju kaze ah znamo za taj problem, poslat cu majstora,dosao momak, ma kaze pravio sam vec par puta znam sta je, pa sarafi,pa neki komad plastike fali, halo,pa daj mi drugu sobu, nemamo zauzeto.Prosli put, Rabac, hotel, katastrofa, kazem ja direktorici u holu pa sve vam se raspada ma ja kaze imamo u planu revovirati, pa par hiljada dao i samo se nasikiras, kakav crni odmor..
Ako vec nije htio da im da da ranije udju u sobu nego kad je, dogovoreno onda je trebao da kaze tako ili da trazi od njih da plate, ne nego je pisao Bookingu da naplati na hinjaka. Pohlepa ce biti njihova propast.
Zaboravljaš da se čovjek odazvao u gluho doba noći i primio ih u smještaj. Što se tiče pohlepe, nije to pohlepa nego njegov posao koji radi i u šta je uložio sredstva. Po meni je u redu da to i naplati s obzirom da i booking uzima džabne pare od njih nizašta. A mogli su se i nagoditi 50% da plate. Treba razgovarati i približiti stavove argumentima, a ne odmah funtati...
Pa kako da naplati na hinjaka a pisao Bookingu? Ocito da si polupala loncice.
Na stranu sve, ali koliko je booking dobra stranica za gosta, toliko je loša za domaćina. Toliko komplikovana, stalno štopa, moraš skinuti Pulse još jednu dodatnu aplikaciju za razgovor, verificiranje putem broja telefona 100 puta. Svako ko se bavi ugošćavanjem vidi na kojem je levelu aplikacija od Bookinga a na kojem recemo aplikacija od Airbnb.
Airbnb uzima ogromnu proviziju, plus tu je i provizija koju banka uzme..
nekad trebas dati da bi ti se vratilo...u zatvorenu saku nista nece uci...ako me razumijete
gladne oci dajte mi joos fujjj
joj gladnog konja
Ponudis ljudima da plate nesto extra sto su dosli toliko ranije, ako je smjestaj vec slobodan. U protivnom napises da je apartman zauzet, ti si gazda i odlucujes o tome. Neznam zbog cega tolika frka-trka zbog nesto novca.. ta imas citavu sezonu.
Izbjeci ce mu koji Euro...... Gdje ce to dozvoliti.... Gladna dusa je cudo