Jezik kojim govorimo se zove SLAVNO-ILIRIJSKI BOSANSKI, kao što i piše istim ovim slovima na prvoj Bibliji na Balkanu, zbog čega su i prešli na njega. 1818. Smederevački Sandžak postao Servia; 1888. prešli na bosanski jezik s novim Ustavom; 1908. uzeli knjigu Gramatika bosanskog jezika iz 1890. i nalijepili korice s nazivom ''srpsko-hrvatski''. 1935. izbacili slova I i J iz pola riječi jer im nije prirodan.
1936. Isidora Sekulić, ikona vaše književnosti BG: "Jezik Bosne bez ijekavštine, to je simfonija Bethovenova bez roga, bez tonova svečanih i tajanstvenih". Imate li IŠTA svoje? serv1 nije etnos ni nacija, nego status obespravljenosti pojedinca u robovlasničkom sistemu. Vezan konopcima da ne šmugne. Postali grupa 1818. Hrvatinić nije etnos ni nacija nego prezime Bosanca Hrvatinića kralja koji je Kozane oslobodio od Ugarske. Samo Bosanac je nacija i narod na ovim prostorima.
i Servia pod hitno da ukloni talijanskog dvoglavog orla i 4B porodični grb rimske imperatorske dinastije Palaiologos, s kojima VEZE NEMAJU, a montirali su ih kad su izmislili mit o kosovskoj bitci, u kojoj nisu učestvovali, da bi opravdali invaziju na Kosovo 1912. i tvrdili da ''polažu pravo na tuđu teritoriju''. A nastali 1818. prvi put u istoriji. Glume da su ''Italijani''. To perfektno liječi višak kompleksa i manjak identiteta. 500 mg, svakih 8 sati.
Prikaži sve komentare (157)