Jad i čemer,sve otišlo kvr...u....ali nam je i policija jadna,ne samo to što je već ranije bio prijavljen,pa nisu stigli,nego i kad su ga vodili,na snimku se čuje,policajac kako ga pita-hoćeš više piti Vino? Ova zemlja je propala u neviđeni mrak ispodprosječnih ljudi koji rade u službama,sudovima itd...Ovdje popravka nema,sve će biti samo još gore.
Obavezno i disciplinski postupak protiv policajca,jer upravo ovakvi i jesu problem,oni koji sebi daju zapravo,da idu mimo zakona,i koji se opuste,i kažu,zakon je jedno,ali nešto drugo treba primjenjivati.Upravo ovakvi i jesu problem.Ne javljat se na telefon,ne izlaziti na teren,tumačit kako oni hoće,i onda još pasti mu na pamet da pita-hoćeš li više piti vino?Ovdje kreću svi problemi.Odmaku od propisanog.Žestoko kaznit.
Kaže neko,hajmo gradit švicu tj švicarsku od države...kako ćeš sa ovakvima graditi?To krompir vadilo,i onda mu neko rekao,hajde,ima mjesta u mupu...i on došao i tu radi sad.Kako sa ovakvima švicu pravit?Nikako.Ovi bi i švicu ssje^-b@ali. Ali u švici bi oni ne samo,izgubili posao-nego i deportaciju dobili.Ali ovdje ne.Ovdje rade i policiji,i piju vino,i pitaju druge,dali boluju od iste bolesti-Hoćeš li više piti vino?Dno.
Prikaži sve komentare (67)