Ljudi žele da im djeca budu sigurna na ulicama i u školama, da njihov porez financira poboljšanje uvjeta domicilnom stanovništvu, a ne migrantske centre. Hoće da se provodi zakon i da izgon iz države znači da netko mora otići a ne da može ostati. Jel su to te toksične ideje na koje misli autor? Tko hoće migrante nek ih vodi u svoju kuću u kojoj živi.
100%.. malo su ovi nasi osjetljivi jer cim kazu migrante odma misle na Islam, e pa nije tako. Svabe ne mrze nikoga ko zivi po zakonu i legalno zaradjuje pare. Cak vecina govori svaka cast kada se posti, pa zanimljivo njima kako izdrzimo bez vode :D. Nazalost najveci % Kriminalitta je od migranata, pogotovo afrika. Zato i taj preokret. Sami se protivimo "Wahabi" pokretu u bosni a smeta nam to isto u katolickoj zemlji..
100%.. malo su ovi nasi osjetljivi jer cim kazu migrante odma misle na Islam, e pa nije tako. Svabe ne mrze nikoga ko zivi po zakonu i legalno zaradjuje pare. Cak vecina govori svaka cast kada se posti, pa zanimljivo njima kako izdrzimo bez vode :D. Nazalost najveci % Kriminalitta je od migranata, pogotovo afrika. Zato i taj preokret. Sami se "protivimo" salafistickom pokretu u bosni a smeta nam to isto u katolickoj zemlji..
Prikaži sve komentare (72)