Ovo su stvari koje se nama serviraju da zaboravimo bolne cinjenice. Prelosa reprezentacija. Kaze primili golove iz nasih gesaka? Pa kako to da ih stalno tako primamo? Ganjas neku djecu po dijaspori i hoces tim. Pogledaj Nizozemsku skolu fudbala i evo ti rezultata. Nama ce repka biti sve gora ako se ne okrenemo proizvodnji domacih igraca. Poraz od 5 komada smo dozivjeli. U grupi necemo imati ni bod a pascemo na Fifinoj ljestvici kao nikada u historiji.
Pa sta ti hoces? Savez nam vode ljudi koji ne vole repku, Barbarez ima 3 utakmicu i to protiv vrhunskih repki. Jesil htio da dodjemo i poderemo ih? Hajmo malo realnosti i podrske. Pa nije cudo sto smo drzava koja se raspada
Slazem se i plus opravdanja naseg naroda kao to je velika reprezentacija. Koju smo to mi veliku repku ikada dobili od rata? Kada smo to mi dobili Nizozemsku, Spaniju, Francusku, Italiju bilo koga? Sada se vade na to da je Nizozemska prejaka. Dobice nas Madjari hladno 2:0. Ne zelimo da priznamo cinjenicu da imamo trenutno losu repku.
Prikaži sve komentare (44)