Vidi našeg Dine :) ORATORA I FLOSKULE, moramo GA podsjetiti na neke njegove IZJAVE:Mnogo puta si naglašavao da ti je Bakir poslao SMS u koje piše,da ti Stranka mora biti preća od NARODA.Tad si rekao da stranka NE MOŽE biti preća od NARODA,pa si to NASTAVIO ponavljati da tebi i NiP-u,NIKAD neće biti važnija stranka od NARODA I DRŽAVE!Hajmo redom FLOSKULO ORATORSKA da vidimo tvoj odnos prema Narodu, Sehidima, Državi:
3.Odnos Nakarade i Podvale prema DRŽAVI JE slijedeći:ODŠUTIO si SOVKU Srebrenice od strane Dodika na zvaničnom sastanku u Konjicu,al zato ŠTITIŠ Severinu iz HR od Srbije. Novi Travnik dobi status GRADA na zahtjev Čovića,imenovali ste Vukoju BEZ ISKUSTVA za Sudiju,lete helikopteri i maršira Vojska Srbije po BiH-opet ŠUTNJA, još nam je policija Srbije trebala MARŠIRATI državom.Bjeguna Galića nit POMINJETE nit rješavate slučaj,pa pokušaj zaštite predofila u O.Š. Grbavica I.
1.Konaković na svom fb.profilu objavi-kako će pokrenuti ISTRAGU I TRAŽITI ODGOVORNOST zbog čega je na konkursu za vozača u Zavodu za zdravstvo PRIMLJEN Nermin Kapo član NiP, a ne Adnan dijete SEHIDA.ŠTA DALJE bi kako se ZAVRŠI!Nermin Kapo je na Listi za općinsko vijeće Centar pod rednim.br.6.to je tvoja borba za Adnana i Sehide! 2.Predizborno si ISKORISTIO slučaj i porodicu Memić,u Skupštini KS u vrijeme IZBORA DRHTAO ti je glas i OČI ZASUZILE dok.si govorio o rahmetli Dzenanu
Prikaži sve komentare (61)