To je rezultat bošnjacke politike ne samo u Srebrenici nego u cijeloj RS i BiH. U RS Bosnjaci politicki vise ne postoje. ASDA i Bakir pricaju o uspjehu na ovim izborima. 30 godina poslije rata SDA mora da prizna da nisu uspjeli da vrate ni jednog jedinog prognanog ili izbjeglug u RS ni u vecinski hrvatske kantone. Samo su uspjesno imenovali ministre i pomocnike koji su se bogatili na racun izbjeglica.
Svi ministri i pomocnici ministara za izbjegla i raseljena lica u FBiH su se naselili u Sarajevu i okolini. Niko se nije vratio ni u RS ni u tzv. hrvatske kantone. Oni su ubjedjivali druge da se vrate a sami ostajali u Sarajevu. To je bila politika SDA i zato su Bosnjaci sada u RS jos samo jednocifreni procenti i statistikama.
Bošnjačkog političara, nebitno iz koje stranke, kupim za 50 KM. Za te pare dobijem koncesiju, tender, izdaju nacionalnih interesa, vojnika kartela i kućnog ljubimca. A ovog momčinu treba odmah predati Tužilaštvu - zakon o zabrani negiranja genocida jedini je zakon u ovoj državi kojeg možeš beskrajno i nekažnjeno kršiti
Prikaži sve komentare (45)