Sada joj odgovara da se pise o njoj kada su u pitanju pare. Inace, velika zvijezda ne dozvoljava tacnije zabranjuje da se prenose njene objave sa instagrama. Izabrala je pravi trenutak.
Meni je nejasno kako generalno influenseri govore za sve koji im napišu konstruktivnu kritiku da je to hejt i uglavnom brišu komentare. Plus drže moralne pridike kako gubimo vrijeme pišući im kritike. Kad im se trebaju lajkati reklame koje snime, pregledavati videi na youtube i more storyja onda su u fazonu "like, share, subscribe" ili uljepšano kažete "podržite". To naše pregledavanje i "podržavanje" koje vama donosi novac u tom slučaju ne nazivate gubitkom vremena
^Uzvijezde se. Niko ne nipodastava njihov trud, zalaganje, ali postoje zahvaljujuci publici koja ih prati tu spadaju i tzv. hejteri. Ne podrzavam ruzne komentare koji vrijedjaju, maliciozne, niti je svaki negativan komentar takav to znaju i influenseri samo se brane na taj nacin. Ako ne mozes prihvatiti dr.mreze nisu za tebe mijenjaj zanimanje. :)
Prikaži sve komentare (34)