Teško je ovo ovu knedlu ovima iz Sarajeva progutati. 30 godina im ona dva jada od kluba i Džumhur ne mogu predkvalifikacije proći i onda kad se sastanu ta dva kluba nazivaju ga Derby, naprave pompu, atmosferu. Ma čega Derbi??? Derbi klubova iz Kasabe koji ne mogu 30 godina pretkvalifikacije proći. Rahić da si slao, jednom bi se u 30 godina kvalifikovao.
Pričaš kao da je uvijek ovako lako bilo kvalifikovati se za neko evropsko takmičenje. Nikad nije bilo lakše, a pogotovo sa ovim novim formatom. Gdje su Borac i Zrinjski bili prije ovog formata? Vazda su i oni ispadali u prvom ili drugom kolu kvalifikacija. Sad kad je ovako lako kvalifikovati se biće tu i Sarajevo i Željo u narednih 10 godina sigurno.
Ne brukaj se ,kasabi ne smeta Borac nit Zrinjski, kasabi smetaju kerovi domaći koji lutaju Sarajevom i namještaju drugima.Borac inače nije loša ekipa ali znamo da bi Zrinjski ove godine igrao Evropu da nije namješteno !!! A zadnjih desetak godina Sarajevo je igralo Playoff jačih takmičenja kad vi niste mogli pobjediti ekipe sa Farskih!
Prikaži sve komentare (35)